Dit wil je niet missen...

Happy, ho, ho, holidays

De kerstvakantie is begonnen. Sinds we een schoolgaande kleuter hebben markeert dit dat de kerst in aantocht is. Afgezien van de kerstboom die alweer een dikke week in de kamer staat en de verlichting die je overal ziet. Tijd dus om iedereen; vrienden, familie en volgers, een mooie kerst toe te wensen en een fantastisch nieuwjaar. Dat doe ik dit jaar voor de derde keer met een digitale kerstkaart. En door middel van een donatie voor ACD. Een donatie waarvoor ik in deze blog, net als andere jaren, weer even aandacht vraag.

Lees ook: Happy X-mas

Geen gedrukte kerstkaart meer maar een goed doel

Voor de derde keer sturen we geen gedrukte kerstkaarten meer rond. Nog steeds kan ik er maar niet aan wennen. Met de dag vind ik weer nieuwe kerstkaarten op de mat. Mijn handen jeuken om een stapel aan te schaffen en deze traditiegetrouw te versturen. Maar ik doe het niet. Want we besloten dat we het geld liever besteden aan een goed doel. Namelijk het doel dat meer onderzoek naar ACD mogelijk maakt. Dat waar ons eerst geboren kindje, Jasmijn, aan is overleden.

Donatie voor ACD

Ook dit jaar zullen we dus het geld dat we normaal aan een kerstkaart besteden, doneren voor ACD, ter nagedachtenis aan ons sterkste meisje. Want zo is onze dochter er deze kerst ook weer een beetje bij. Met deze donatie hopen wij ouders die in de toekomst ook met ACD te maken krijgen, te helpen. Zodat deze aandoening straks vroeg in een zwangerschap opgespoord kan worden bijvoorbeeld. Ofdat er een behandeling voor ACD gevonden kan worden, waardoor kindjes gediagnosteerd met ACD wel een kans op leven zullen hebben.

Wil jij ook doneren ter nagedachtenis aan onze dochter Jasmijn om onderzoek naar ACD mogelijk te maken? Dat kan, via onderstaande link kom je terecht op de donatiepagina van de Nederlandse Stichting ACD. Doneren kan ook via de ACDA, de Amerikaanse organisatie die zorgt dat alle gelden wereldwijd verzameld bij het juiste onderzoek terecht komen.

Doneren aan Stichting ACD

Doneer aan de ACDA

Happy holidays en een voorspoedig 2019

Namens de hele familie Boesberg, via deze weg maar zeker niet minder gemeend, een hele fijne kerst en een voorspoedig en gezond 2019 toegewenst. Met iedereen waarvan je het fijn vindt deze om je heen te hebben.

Lees ook: Er was eens en meisje met de diagnose ACD

Mocht je nou denken, toch wel leuk zo’n gepersonaliseerd kerstkaartje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog