Dit wil je niet missen...

Guilty Pleasure TAG

Het is weer tijd voor een TAG. En weer een leuke al zeg ik het zelf. Want het gaat over mijn guilty pleasures. En boy wat heb ik die… Nieuwsgierig? Houd je dan maar vast… hier komen mijn all time guilty pleasures… Guilty as charged!

Film

Ik heb al heel veel films gezien in het verleden. Goede én slechte films. Heb ik ook echte Guilty Pleasure films? Eigenlijk alle Pixar en sommige Dreamworks en Disney films. Ik kan zelfs huilen om die animatiefiguurtjes, zit er soms helemaal in. WALL-E vind ik keigoed. Net als de film UP. Maar ook The Good Dinosaur (waar ik dan samen – al snikkend- met de kleine man naar kijk) schaar ik tot mijn guilty pleasures. Je kunt mij echt wegdragen bij zielige animatiefimls.

Serie

Pfoe… heb ik een guilty pleasure op serie gebied? Ik keek (lang geleden) altijd wel Goede Tijden, Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen en Goudkust. Ik ben daar trouwens nu helemaal klaar mee, maar ik zat in de jaren 90 altijd steevast tussen 7 en 8 aan de buis gekluisterd. Nu kijk ik eigenlijk geen ‘slechte’ series meer. Althans niet waar ik me voor schaam.

Muziek

Mijn muziek smaak is één grote quilty pleasure. Ik houd namelijk van house. En niet een beetje house, nee dat moet zo hard, zo snel en zo vreselijk mogelijk. In de volksmond ook wel genoemd: gabber, hardcore, terror, speedcore…. You name it. Schaam ik mij daarvoor? Ja, soms wel. Maar anderzijds ook weer niet. Ik ben nou eenmaal een ‘victim of the nineties’.

Snack

Je kan mij dus wakker maken voor een grote goudgele M-snack. Echt, het water loopt mij nu al in de mond. Ik houd van die sponsige burgers met slappe slablaadjes en platgeslagen augurkjes. Ik vreet me helemaal lens in slappe frietjes met heerlijke zure fritessaus. En ik ben verslaafd aan de koffie die ze schenken. MacDonalds is mijn absolute all time guilty pleasure op snackgebied. Daar kan geen Burger King tegenop.

Activiteit

Ik vind het leuk om te knutselen.  Maar of dat echt een guilty pleasure is….? Want ik maak er geen geheim van dat ik dat graag doe. Verder is het luisteren van mijn guilty pleasure-muziek op mijn oordopjes er misschien ook wel 1 om te noemen. En dan het liefst kei hard. Op mijn werk maak ik mij hier nog wel eens schuldig aan. Ik werk gewoon het lekkerst met ‘vette hardcore’ in mijn oren. Aangezien ik de rest van mijn collega’s dit gebeuk wil besparen, houd ik netjes mijn dopjes in. Maar het staat wel vaak zo hard dat ik amper nog de telefoon of andere collega’s hoor. Tja….

Absurde verzamelingen

Vroeger verzamelde ik nogal wat. Als kind spaarde ik thee bijvoorbeeld, raarrr. Tegenwoordig verzamel ik niet veel meer. Behalve dan kleding. Ik heb veel te veel kleding: schoenen, tassen, riemen en vooral sjaals. Wat ik met al die sjaals moet, g#d mag het weten. Voor elke outfit heb ik ongelogen waar wel 3 sjaals. Ik heb er zelfs een speciale verdieping in mijn kast voor ingericht. Ik heb het vaak koud en ik draag sjaals uit praktisch oogpunt. Maar echt hé, zoveel heeft een mens er ook weer niet nodig. Toch kom ik steeds weer leuke sjaals tegen.

Laat ik trouwens over de garderobe van mijn kinderen nog maar even zwijgen. Want dat is echt te beschamend voor woorden, zoveel kleding als die blagen hebben. Serieus, ik zou zoveel geld kunnen besparen als ik deze verzamelwoede eens kon indammen?

Crush

Daar hoef ik geen seconde over te twijfelen. Altijd is dat al geweest: ‘Johnny Depp’. Met een dikke stip op nummer 1 is hij wat mij betreft de lekkerste acteur die er bestaat. En g#d wat speelt die man leuk zeg? Ik loop warm voor al zijn karakters, zelf de minder goede. Of komt dat gewoon door zijn appetijtelijke voorkomen. Man, ik zou daar wel een rol beschuit mee kunnen eten.

Kleding

Ja hoor, die heb ik. Mijn Maxies. Stammende uit mijn nineties periode uiteraard. Maar anno nu (en wat ben ik blij met mode zo af en toe, want het mag weer legaal gedragen worden) draag ik nog steeds mijn Nike Air Maxies. Wat zitten die dingen heerlijk!

Dat was hem alweer, super leuk om hem in te vullen. Ik ben erg benieuwd naar andere guilty pleasures. Ik pikte deze TAG overigens van Mariekeblogt, waarvoor dank!  Mocht je hem ook willen invullen dan hoor ik dat graag van je.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog