Dit wil je niet missen...

Groentevriendjes voor het leven

… de slogan zegt het al, en ze hebben nog gelijk ook. Althans onze kleine vent vindt van wel. Op aanraden van een vriendin en omdat we er destijds een aantal leuke lepeltjes bijkregen (die ik hard nodig had omdat mijn oude lepeltjes op miraculeuze wijze waren verdwenen, ik weet het niet misschien eet zoonlief die ook op…) Olvarit Friends geprobeerd.

Handige knijpzakjes met groentesubstansie

Handige knijpzakjes met een redelijk grove groente substansie. Ik kreeg de handel maar moeilijk uit het zakje en ik verbaasde me er dus nogal over toen deze vervolgens na opwarming met grote snelheid, voorzien van luidkeels ge’hum’ om meer, werd verorberd. Het bleek geen toevalstreffer omdat meneer nét toevallig die avond veel honger had. Nee, ook de volgende groentezakjes werden met grote blijdschap onthaald en op hoog tempo naar binnen gewerkt.

Handige meenemertjes

De smaken doperwtjes, aardappel, kabeljauw en de variant broccoli, rijst, kip bleken beiden een waar succes. Rest ons nog te proberen de bloemkool, pasta, kaas variant en knijpzakje met wortel, tomaat, pasta, rundvlees. Maar de smaak van zoonlief een beetje kennende, verwacht ik dezelfde resultaten als bij de reeds geprobeerde knijpertjes. Ook handige meenemertjes trouwens, die knijpvriendjes van Olvarit. Kan niet anders zeggen dan dat deze vast en zeker vaker gekocht gaan worden.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog