Dit wil je niet missen...

Grafisch ontwerpen, made with love

Creatief bezig zijn is mijn passie, altijd al geweest. Van kinds af aan teken en knutsel ik al en riep ik dat ik reclametekenares wilde worden, toen nog niet wetende wat dat precies inhield. Na een leerzame weg van 8 jaar studies, verschillende oriënterende stages en een grafische loopbaan van meer dan 10 jaar, durf ik nu te zeggen: grafisch ontwerpen is mijn liefde.

Liefde voor het grafische vak

Die liefde voor het grafische vak zit diepgeworteld. Als kind al wilde ik reclametekenares worden. Die droom heb ik tot de dag van vandaag altijd nagejaagd. Dé reden dat ik vanuit het voortgezet onderwijs doorstroomde naar een grafische MBO opleiding. Echter, op het CIBAP Vakcollege in Zwolle proefde ik naast het grafisch ontwerpen ook van andere creatieve beroepen. Na verschillende stages te hebben gelopen, besloot ik daarom dat dit het nog niet was voor mij.

Overtuigen, informeren en gedrag veranderen

Ik wilde verder leren, want de reclame-communicatiemarkt had voor mijn gevoel nog veel te veel geheimen. Weloverwogen koos ik daarom een vervolgstudie. Ik maakte kennis met de veelzijdige HBO studie Communicatie aan de NHL in Leeuwarden. Daar leerde ik alle ‘ins and outs’ van het communicatievak. Ik leerde te overtuigen, te informeren, gedrag te veranderen. Maar bovenal leerde ik dat ik met beeld nog veel verder kom.

Van mijn passie mijn werk maken, dat is gelukt!

Ik ontdekte in Leeuwarden opnieuw mijn liefde voor grafisch vormgeven en koos voor de bachelor Communicatie Grafisch Design. Na 4 jaar studeerde ik met trots af als communicatiedeskundige met als specialisatie grafisch ontwerpen. Ik kreeg een baan in de reclame, marketing en communicatie. En naast mijn job werkte en werk ik nog steeds vanuit huis als grafisch ontwerper in Epe Wat ik als kind dus zo graag wilde, van mijn passie mijn werk maken, dat is nu gelukt!

Grafisch ontwerpen, made with love

Alles wat ik ontwerp, van unieke geboortekaartjes, trouwkaarten, logo’s, huisstijlen tot aan reclame en promotiematerialen, ontwikkel ik daarom met liefde… voor jou.

Weten of ik iets voor jou kan betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik maak en wil je weten of ik iets voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Kun je niet wachten op mijn antwoord? Neem dan vast een kijkje in mijn creatieve keuken. Via onderstaande links kom je bij de opdrachten die ik in het verleden al gedaan heb:

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog