Dit wil je niet missen...

Good Vibes & Chill Times… Ik ben er zooo blij mee

Blij…blij… blij ben ik er mee! Het overstijgt al mijn verwachtingen en beyond… Jaja, de nieuwe outfit van onze kleine blaag, vrijdag besteld, lag vanmiddag al op de deurmat. Mooi verpakt met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij van Romy van Kids Department die mij veel plezier wenst met mijn aankoop! Nou, dat gaat zeker lukken. Want ik beleef er inderdaad plezier aan wanneer mijn kleine vriend er goed uit ziet. Als ik zelf in de spiegel kijk, wil ik immers ook graag aangenaam worden verrast, en dat geldt natuurlijk ook voor mijn kleine koekepeertje.

good-vibes

Het outfitje dus, het Lizard setje uit de Good Vibes & Chill Times SS15 collectie van Lucky no. 7. Bestaande uit de Lizard pants en de bijbehorende Lizard hoodie met de uber coole lizardprint in zwart/grijs. Ik was al fan, maar nu nog meer! Kan niet wachten totdat ik het mijn kleine modepopje aan kan trekken. Want daar zal ik nog heel eventjes geduld voor moeten opbrengen. Ik shop de mini-modegoodies namelijk meestal op de groei en maatje 86, daar past hij bijna, maar nog niet helemaal, in. Maar wie weet trek ik het setje in een ‘oversized’ look toch wel vast eens aan hoor. Al dan niet gecombineerd met een ander item. Want hoewel ik meestal complete setjes koop, broekje en top, trek ik deze eigenlijk zelden tot nooit samen aan bij meneer. Nee, meestal combineer ik kledingstukken, want dat maakt het nou juist zo leuk. Mix & match. En het mooie van de kleurstelling zwart/grijs/wit is dat het eigenlijk overal bij past. Zo zie ik de Lizardpants prima onder een stoere spijkerbloes worden gedragen én de mouwloze hoodie past weer fijn boven een gebleekt, gewassen spijkerbroekje met bijvoorbeeld een romper met lange mouwen of een felgekleurd shirtje met print. …. Had ik het al gezegd? Ik ben er zooo blij mee!?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog