Dit wil je niet missen...

#Getitcovered, die smartphones, tablets en laptops + WIN!!! (gesloten)

Even geleden gooide ik het al op Instagram. Iedereen die me daar volgt, zag dus dat ook ik verblijd werd met een #getitcovered goodiebag van smartphonehoesjes.nl. Super leuk natuurlijk, helemaal voor iemand die op een haar na verslaafd is aan haar smartphone én laptop. Benieuwd wat er in de goodiebag zat? Kijk maar mee, want er zat ook iets leuks in voor jou!

Winnaar

Vanwege de vakantie is het bekendmaken van de winnaar van deze actie nogal verlaat. Daarvoor uiteraard mijn oprechte excuses. Maar een winnaar heb ik natuurlijk wél getrokken. Uit alle deelnemers trok ik Deciree als gelukkige winnares. Deciree heeft inmiddels per mail een berichtje ontvangen. Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd! Tegen de rest wil ik zeggen: bedankt voor deelname aan de actie.

#Getitcovered

#Getitcovered is een initiatief van Smartphonehoesjes.nl. Voor iedereen die, net als ik, een kast vol mobile devices heeft hét initiatief om de boel nu eindelijk eens te voorzien van een solide bescherming. Want daarvoor ben je bij smartphonehoesjes aan het juiste adres. En dus niet alleen voor een leuk telefoonhoesje. Ook wanneer je voor je smartphone zelf een hoesje ontwerpen wilt, of op zoek bent naar een iPad hoes of een kekke laptoptas, zit je bij smartphonehoesjes.nl goed.

Tucano laptoptas

Als blogger en grafisch ontwerper is mijn laptop mij heilig. Hoewel ik ook veel op mijn PC werk, gaat onderweg mijn laptop altijd mee. Maar waar het mij nog aan ontbrak was een mooie tas waar ik dat ding een beetje fatsoenlijk in kon vervoeren. Ik was dan ook super blij met de laptoptas van Tucano, die ik vond in mijn #getitcovered goodiebag. Eindelijk een mooie tas met genoeg ruimte voor mijn laptop én alle andere accessoires die ik zo graag met mij mee zeul.

Meer #getitcovered goodies

Maar er was meer, want wat is een goodiebag zonder goodies? Ik kreeg namelijk ook nog een handige powerbank van #getitcovered. Super tof! Zo vaak als ik mijn smartphone gebruik, ondanks verwoede pogingen mijn telefoongebruik drastisch te verminderen, is een beetje extra power altijd welkom.

Ook ontdekte ik in de goodiebag nog een setje Happy Plug oordopjes, waar ik als houseliefhebber natuurlijk heel blij van word. En ik trof een Selencia USB-autolader aan, die natuurlijk meteen een plekje kreeg in de sigarettenaansteker van onze auto.

Ook de leuke pop socket voor mijn smartphone trok mijn aandacht. Hiermee hoef ik het ding dus nooit meer uit mijn handen te laten ‘donderen’ (sorry voor mijn taalgebruik) als ik een selfie maak of een andere foto in een onmogelijke positie.

Verder toverde ik als klap op de vuurpijl ook nog een audio kabel, een heart rate monitor en een stylus pen, om je touch screen mee te bedienen, uit de # getitcovered goodiebag. En deze items én meer shop je natuurlijk allemaal bij smartphonehoesjes.nl.

Lees ook: Smartphonegebruik onder ouders: is het echt zo erg?

WIN!!! € 25,- shoptegoed voor smartphonehoesjes.nl

Of dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog een cadeaukaart t.w.v. € 25,- shoptegoed voor smartphonehoesjes.nl, waar ik iemand heel blij mee mag maken. En believe me, daar kun je een heleboel leuks van kopen. Doe je mee?

Hoe maak je kans?

Like mijn pagina op facebook en laat in een reactie op dit bericht of het bericht op facebook weten wat jij van het shoptegoed zou kopen. Blijf je meteen op de hoogte van nieuwe winacties of leuke updates over uitjes met kinderen, DIYs of andere opvoedperikelen. Delen is lief, maar niet verplicht! De winactie loopt tot en met 27 juli aanstaande. In de week erna maak ik de winnaar bekend bovenaan in dit artikel en op facebook.

Wat is jouw favoriete smartphone-accessoire?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog