Dit wil je niet missen...

Geboortekaartje met jungle thema voor een klein lief aapje

Iedereen die mij kent, weet; ik ben gék op het maken van kaartjes en geboortekaartjes. Wanneer ik dan ook gevraagd word om een geboortekaartje te ontwerpen, voel ik mij meteen enorm vereerd. Niet in de laatste plaats omdat blijkbaar diegene vindt, dat wat ik maak mooi is. Maar ook vind ik het een fantastische uitdaging om er écht een leuk en anders geboortekaartje van te maken, dan wat je in de regel ziet. Iets totaal eigens, unieks én gemaakt geheel naar wens van de nieuwbakken papa en mama. En zo is ook dit geboortekaartje ontstaan. In nauw overleg met de beide ouders en op basis van dat wat zij leuk vinden.

Geboortekaartje met jungle thema

Het jungle thema sprak de papa en mama to be erg aan. Iets met diertjes en groen luidde het devies, maar het moest wel een beetje ‘lief’ zijn. Al gauw kwam ik daarom uit op ‘lieve’ jungle diertjes, die ik combineerde met bananenbladeren en ander ‘lief’ jungle groen.

Geboortekaartje met een knipoog

De kersverse ouders vonden het eveneens leuk als het geboortekaartje een kleine knipoog bevatte. Daarom kozen we er gezamenlijk voor om de ‘verplichte’ onderwerpen op het geboortekaartje weer te geven in symbolen die eigenlijk vrij weinig met het jungle thema te maken hebben, maar wel weer gelinkt zijn aan een bepaald dier. Zo wordt het gewicht verbeeld met een weegschaal, waarop een olifant staat. En de lengte met een rolmaat, gemeten langs de nek van een giraf.

Het geboortekaartje is gemaakt met behulp van Adobe illustrator en Indesign; een mix van samengestelde illustraties.

Mocht je nou denken, goh best leuk, zo’n geboortekaartje met jungle thema. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken? Neem dan contact met mij op.

4 reacties op dit bericht

Wat leuk heb je dat gemaakt! Ik zou willen dat ik zo handig was!

Hartstikke leuk en ook leuk dat je zo de details erin hebt verwerkt.

Dank je, de details maken het idd net wat specialer

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Room tour door de dino kinderkamer annex brandweer kinderkamer

Wat het is; geen idee, maar brandweerwagens zijn voor beide jongens uitermate fascinerend. Al van heinde en ver horen de boys de 'tutaahs' aankomen nog voor...

Sluiten