Dit wil je niet missen...

Follow Me Fred hét speelgoed voor beginnend kruipertjes

Ik had er al veel goeds over gehoord en als fan van de producten van Tiny Love besloot ik hem op het verlanglijstje van onze knorrepiet te zetten. Want wat moet je nou vragen voor een baby die alles al heeft van zijn grote broer? Juist ja, de ‘Follow Me Fred’ van Tiny Love.

Leerzaam speelgoed voor beginnend kruipertjes

Het grappige, kleurrijke hondje Follow Me Fred van Tiny Love is een ontzettend leerzaam vriendje. Past natuurlijk helemaal in mijn ‘verantwoorde’ straatje. Mocht het je ontgaan zijn, ik ben gék op leerzaam speelgoed en mijn kroost vaart er gelukkig wel bij. Maar hoe leerzaam is Fred dan? Nou, dit schattige hondje stimuleert het kruipen bij je baby. Super toch?

 

Follow Me Fred, hoe werkt het?

Hoe het werkt? Simpel, want wanneer jouw baby het vrolijke, blaffende hondje probeert te pakken, loopt het zachtjes verder waardoor je baby er wel achteraan moet. En geeft babylief hem even geen aandacht? Dan smeekt Fred met zijn schattige hondengeluidjes om meer. Omdat Fred een lichaam heeft als een accordeon, kun je Fred recht voorruit laten lopen maar ook in een cirkel. Ook kun je de snelheid van Fred eenvoudig aanpassen naar gelang hoe hard jouw baby zich voort beweegt. Mooi speelgoed als je het mij vraagt voor eigenlijk al het kleine spul dat net begint met kruipen.

 

Follow Me vriendje achterna kruipen

De eerste keer dat onze knorrepiet met Fred in aanraking kwam, was wel even wennen. Wanneer het Follow Me hondje van hem wegliep, keek onze Piet het beteuterd na met vragende ogen hoe hij er in vredesnaam weer bij in de buurt kon komen. Maar toen hij dat eenmaal onder de knie had, was dat hek al gauw van de dam. Fred heeft onze knorrepiet dus wel degelijk aangemoedigd te gaan kruipen, het gaf hem nét dat duwtje extra en zo kroop onze Piet al gauw zijn Follow Me vriendje achterna. Nu zijn babylief en Follow Me Fred onafscheidelijk. Waar Fred gaat, gaat Piet ook.

Wat mij betreft hét speelgoed van het jaar. Ken jij de Follow me Fred van Tiny Love al?

Lees ook: Puzzelen leuke, leerzame tijdsbesteding

 

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog