Dit wil je niet missen...

Fishie, fishie, fishie: Mini Rodini

Oh yeah, daar is tie dan eindelijk. Althans, binnen is het nog niet, maar besteld is het wel. Stond torenhoog op mijn wish list, een wannahave van de eerste orde. Een item van het té leuke Zweedse kindermerk Mini Rodini.

Scandinavisch design

Al maanden, sinds ik voor het eerst kennis maakte met dit Scandinavische merk, smul ik van het unieke design, de onderscheidende prints en de geweldige kleuren. Het is nét even anders en daar hou ik van. Waarom ik niet eerder een item van dit Zweedse merk kocht? Het was er gewoon nog niet van gekomen. Maar nu, uitverkoop fanatic als ik ben, vond ik het hoog tijd worden.

Fishie Fishie

Hoewel nog gigantisch op de groei, heb ik voor zoonlief de geweldige Fishes print Sweatshirt Blue gescoord. De print is he-le-maal geweldig en ook de felle kleur blauw spreekt mij enorm aan. Matched natuurlijk uitermate goed bij de blauwe kijkers van mijn kleine modepoppetje.

Mini Rodini: op de groei

Sweatshirt is overigens in veel shops al lang en breed uitverkocht in de juiste maat. Maar bij Bon Bon Blue zag ik het sweatshirt nog in 92/98. Koekepeertje scharrelt momenteel nog maar in de maatjes 80 en 86 rond, maar met een paar maandjes kan hij er vast al wel een heel klein beetje in.

Mini Rodini: tijdloos

Dat het sweatshirt misschien, tegen de tijd dat meneer in deze maat zal passen, uit de mode is geraakt, ben ik absoluut niet bang voor. Hoewel dan vanwege de uitgesproken print voor de echte kenner duidelijk is te zien dat de trui uit de SS15 collectie stamt, zijn de prints van Mini Rodini wat mij betreft hartstikke tijdloos. Blij mee dus!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog