Dit wil je niet missen...

Finntastische feestdagen, thema kerstkaart met kinderfoto’s

Zoals al eerder gepost, maak ik voor onszelf ieder jaar een thema kerstkaart. Daarvoor probeer ik steeds weer iets nieuws te bedenken, op basis van een actualiteitigheidje van dat afgelopen jaar. Afgelopen 2 jaar was dit natuurlijk allerminst moeilijk.

Thema kerstkaart met kinderfoto’s

Want er is uiteraard maar één gebeurtenis, één dingetje, één onderwerp, ontzettend en nog eens ontzettend belangrijk voor ons… Onze kleine superheld, meneerte koekepeertje! Het menneke dat, afgezien van de nodige kinderziektes en verkoudheidjes, nog steeds blaakt van de gezondheid en één brok vrolijkheid is. Het nummer één doel in mijn leven, dat het waard maakt om iedere ochtend op te staan, en nog meer van die clichés die ZO waar zijn! Reden genoeg dus om de kleine man te verwerken in onze thema kerstkaart van afgelopen jaren. En dit jaar is daar zelfs nog een kleine kwinkslag aan toegevoegd.

kerst_kaartje5

kerst_kaartje4

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n thema kerstkaart met kinderfoto’s. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog