Dit wil je niet missen...

Mijn favorieten in de herfst: de herfstTAG

We zijn alweer bijna toe aan de winter, maar je had nog wel een herfstige blog van mij tegoed. Want een tijdje geleden werd ik door Melanie van BMellow getagd om iets op te schrijven over dit regenachtige doch kleurrijke seizoen. Dus, op deze mooie, eigenlijk a-herfstachtige dag op de valreep: de herfsttag. Lees je mee?

Mijn favoriete ding aan de herfst?

Als het niet regent… buiten zijn. Want de natuur is echt op zijn best in de herfst vind ik. Een mooie, liefst zonnige, herfstdag geeft mij écht energie. De laarzen aan, lekkere sjaal om en samen met het gezin de hei of het bos in. Stampen in de plassen die de regen van de dag ervoor maakte. Springen in de bergen kleurrijke bladeren en ongegeneerd paddenstoelen zoeken en besjes plukken.

Favoriete herfstdrankje?

Euh… wijn? Maakt niet uit welk seizoen het is trouwens.

Lees ook: De zomer TAG, we blikken nog één keer terug op onze gezinsvakantie naar Italie

Favoriete geurkaars voor in de herfst?

Ik heb een heel bijzonder geurkaarsje. Het is één brandertje met daarin de wax melts van Scentchips. Het brandertje kocht ik ooit voor in het herdenkingshoekje van mijn dochtertje. En het staat daar nog steeds. Er zijn al veel geuren in opgebrand, maar wel altijd in combinatie met de geur: Jasmijn. Want zo heet onze dochter.

Lees ook: Er was eens een meisje… met de diagnose ACD

Favoriete herfstlipstick?

Daar kan ik heel kort over zijn: die heb ik niet! Ik gebruik zelden tot nooit lipstick. Momenteel heb ik in mijn make-up tasje wel een rode lipstick zitten. Eerlijk moet ik toegeven dat ik het merk niet eens weet. Ik kreeg hem van vriendlief en draag hem op ‘speciale’ dagen.

Favoriete herfstmoisturizer?

Ik was altijd fervent gebruiker van Clinique. Maar sinds ik kinderen heb en mijn geld meer opgaat aan hen dan aan mij, smeer ik mij tegenwoordig in met zo’n fijne, blauwe pot met crème van Nivea. Ik gebruik daarnaast een BB cream van de Hema.

Favoriete oogschaduwkleur voor in de herfst?

Hier kan ik ook heel kort over zijn. Ik gebruik geen oogschaduw. Wel gebruik ik een potlood in grijs-, groen- of bruintinten. Maar meer dan dat, echt niet!

Favoriete herfstmuziek?

Hmmm, moeilijke vraag. Want muziek die ik speciaal en alleen luister in de herfst… heb ik ook al niet. Degenen die mij goed kennen, weten inmiddels dat ik een housefanatic ben. In de herfst luister ik daar dus onverminderd naar, net zoals in alle andere seizoenen.

Favoriete herfstoutfit?

Absoluut een jeans met een fijne trui en sneakers. En een sjaal uiteraard, die mag ook niet ontbreken. Want voor elke outfit heb ik wel een bijpassende sjaal. Ik heb het nou eenmaal snel koud en draag daarom graag en vaak sjaals.

Favoriete ‘autumn treat’?

Warme choc? Met een dot slagroom? Ja, daar word ik wel blij van in de herfst. Ook wel in de winter trouwens hoor, maar de herfst is dan toch wel het seizoen waarin dit weer EIN-DE-LIJK ongegeneerd mag!

Favoriete plek om naar toe te gaan in de herfst?

Ik zei het hiervoor al, het bos of de hei. Daar kom ik in de herfst erg graag. Simpelweg omdat het er, vooral in de herfst, heel erg mooi is.

Dat was ‘m alweer! De meest herfstachtige TAG ooit. Neem je hem over? Leuk! ik hoor het graag in de comments.

Wat is jouw favoriete plek om naar toe te gaan in de herfst?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog