Dit wil je niet missen...

Fans van kleur opgelet! SPRIDD Limited Edition Collectie IKEA

Dat ik fan ben van IKEA is (ook) geen geheim! Ik heb iets met Scandinavisch design denk ik, kan er niks aan doen. En dat IKEA vaak té gekke collecties heeft bewijst de lancering van de nieuwe SPRIDD collectie eens te meer.

Niet denken maar dansen

Laat ik nou gék zijn op dansen. De SPRIDD collectie van IKEA is een tikkie 80’s geïnspireerde collectie, als je het mij vraagt. In de collectie tref je dan ook hysterische kleurencombi’s, maffe vormen en gekke dessins.

Het brein achter SPRIDD, meet the designer

Het brein achter deze collectie is de Britse ontwerper Kit Neale. Hij gebruikte als uitgangspunt het festivalleven. ‘The free spirit’ zoals hij zelf zegt. Daarom vindt je in het SPRIDD assortiment items zoals, festivaltenten, plunjezakken en thermosflessen.

SPRIDD collectie vol kleur

De SPRIDD collectie is een collectie vol kleur. Daarom misstaat hij wat mij betreft zeker niet in de kinderkamer. Kussentjes, vloerkleden, lampenkapppen, overtrekken voor zitzakken, zelfs de tentjes die je ook prima als speeltentje kunt gebruiken passen wat mij betreft perfect bij jouw spruit op de kamer.

Nieuwsgierig? De SPRIDD collectie ligt NU in de IKEA winkels. En wees er snel bij want het is een limited edition collection, dus op is hartstikke op!

Meer weten? Kijk op www.ikea.com

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog