Dit wil je niet missen...

Fan van de Bumbo stoel

Wij zijn fan van de Bumbo stoel! Dat is een ding dat zeker is. Bij zoonlief nummer 1 was het dat we voor het eerst kennismaakte met dit zachte, kunststof stoeltje. Een rubber aanvoelend, flexibel ding dat je overal neer kunt zetten. Een stoeltje waardoor je kleintje al vanaf 3 maanden gezellig bij je kan zitten. We kregen de eer de Bumbo stoel te lenen van vrienden en meteen waren we om! Wat handig dit zeg.

bumbo2

(foto: Bumbo)

Zoonlief nummer 1 heeft er ontzettend veel in gezeten. Wanneer we aan het eten waren, zetten we hem er gezellig bij. En ook wanneer we TV keken of buiten zaten, zette ik de stoel op de grond bij ons. Je kleintje zit in de Bumbo stoel erg stevig en nek en rug worden goed ondersteund door de ergonomische vorm van het stoeltje. Onze koekepeer kon werkelijk geen kant op dankzij de aansluitende pasvorm en ook de 3-puntsgordel die voor extra veiligheid zorgt. Hij zat lekker rechtop en kon mooi om zich heen kijken. Helemaal naar het zin van de kleine man die er maar wat graag bij wilde zijn. Eigenlijk meteen na het in gebruik nemen van de Bumbo, ruimden we de wipstoel op. In de wipstoel had meneertje een meer liggende houding en dat liggen, dat was onze kleine man al vrij snel beu. Een ware uitkomst dus die, op het eerst wat gek ogende, Bumbo stoel.

We leverden de stoel weer in bij onze vrienden, toen de spekbeentjes van onze peer er toch echt te dik voor werden en de kleine man zelfstandig in een kinderstoel kon zitten. Maar toen we onze tweede zoon verwachtten en ons gevraagd werd of we nog wat nodig hadden, leek ons een Bumbo stoel eigenlijk ook wel handig. Dus kregen we een heuse eigen Bumbo stoel cadeau. En hoewel onze knorrepiet nog wat te klein is voor de blauwe, flexibele stoel, hij heeft ‘m stiekem al uitgeprobeerd. Heel eventjes. Ook hij vond zijn eerste ontmoeting met de Bumbo fantastisch. Want ook hij wil er maar wat graag bij zitten. Die Bumbo stoel, daar gaan we dus wederom veel plezier van krijgen.

bumbo3

De Bumbo stoeltjes zijn er in veel verschillende kleuren, maar ook in verschillende varianten. Niet alleen de Floor Seat (zoals getoond op de foto’s), maar ook een bijpassende ‘play tray‘, de ‘Multi Seat‘, de stoelverhoger ‘Booster Seat‘ en een WC-bril verkleiner de ‘toilet trainer‘ zijn verkrijgbaar van Bumbo. En er is nog meer, Bumbo heeft verschillende producten ontwikkeld die de allerkleinsten onder ons helpen om te leren zitten, het nog onbereikbare te leren bereiken en het zelfvertrouwen van het kind daardoor vergroten. Stuk voor stuk handige tools, als je het mij vraagt, die je kindje helpen met groter worden.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog