Dit wil je niet missen...

Fabulous én mama

Heer-lijk! Onderuitgezakt op de bank met een joggingbroek, warme sokken, glaasje rose en met een nieuwe editie van ‘Fabulous Mama’. Ik kreeg het blad van de goedheiligman kado en na 2 edities ben ik nog steeds laaiend enthousiast over het blaadje. Het is een lekkere, dikke glossy boordevol mode, lifestyle en wonen. Vleugje kids maar vooral ook veel voor mama zelf. Ook andere mamablaadjes lees ik graag, zoals ‘wij jonge ouders’ bijvoorbeeld, maar daarin is het kids- en babygehalte vrij hoog. Niks mis mee natuurlijk en sinds ik zelf overstroom van mamagevoelens, lees ik dit soort onderwerpen erg graag. Maar een beetje ‘hersenloos’ over mode en styling lezen is ook nog steeds erg fijn. ‘Fabulous mama’ slaat exact die brug. Laten we zeggen dat ik precies de doelgroep ben, want in bijna elk artikel herken ik mijzelf. De ‘working mom’ die naast ‘mom’ ook nog haarzelf is. En hoe de combinaties gemaakt worden tussen chic en shabby, hip en klassiek, prijzig en betaalbaar vind ik helemaal geniaal. Soms wordt een item van duurdere aard aangeprezen en wordt dat schaamteloos gecombineerd met iets van Zeeman. Helemaal mijn ding! Bovendien ontdek ik er steeds weer nieuwe leuke kindermerken en grappige hebbedingetjes in. Niet zo goed voor mn portemonnee trouwens.

fabmama_blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog