Dit wil je niet missen...

Exotische zomer met Moodstreet, ik ben er klaar voor!

Laat die zomer maar komen. En als het aan mijn favoriete merken ligt, dan komt dat heus wel goed. Want ook Moodstreet bracht onlangs haar nieuwste zomercollectie uit. Ik ben er klaar voor, die zomer dan.

 

De fifties als inspiratiebron

De nieuwe SS17 van Moodstreet is geinspireerd op de zomer, duh, dat kunnen we zien ja. Maar zeg maar gerust een exotische zomer. Zo’n eentje in het warme Caribische Cuba. De zonovergoten collectie is geinspireerd op de fifties en dat zie je goed terug aan de stukken uit bijvoorbeeld de meisjescollectie.

Stoere boys in pastel, het kan

Wat ik zo bijzonder vind aan de nieuwe Moodstreet collectie zijn de zachtere pastelkleuren die zijn gebruikt. Ook voor de jongens en dat zie je niet zo vaak. Kleuren die je doen denken aan zonverkleurde, koloniale gebouwen, een zwoel straatleven, een salsa dansje. Hoewel ik er nooit ben geweest, ademt de collectie the Cuban spirit for sure!

Kindermode, ook voor de allerkleinsten

Moodstreet is hartstikke Nederlands, en zo’n mooie collectie van eigen bodem dat heeft natuurlijk wel een streepje voor. In de collecties vindt je kinderkleding voor minimensjes in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. Ook voor de allerkleinsten heeft Moodstreet dus leuke items in de collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schattige fifties jurkje met bloemenprint? Of de printige short voor kleine boys met amerikaanse oldtimers?

Kindermode, ook voor de allerkleinsten

Moodstreet behoort nog steeds tot één van mijn favoriete kindermode merken. Eigenlijk met name door de kwaliteit, maar zeer zeker ook door de gebruikte prints, graphics en kleurcombi’s. Elke collectie heeft weer een bijzondere, op zichzelf staande uitstraling maar toch herken je er Moodstreet meteen in. Mooie aangesloten pasvorm en gedegen (organic cotton) materialen bijvoorbeeld. Het heeft misschien een wat meer mainstream look and feel amaar mede door bovenstaande onderscheid dit merk zich toch van de rest.

(Foto’s: Moodstreet)

Lees ook: Jippiejajee, nieuwe (retro)kleertjes

Ken jij Moodkids al? Heb jij een favoriet item?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog