Dit wil je niet missen...

Een paasbest kraamcadeau + Paasbloghop WIN!!! (gesloten)

Iedereen die mij kent, weet: ik ben fan van printjes. Ben je nieuw hier? Ik ben dus fan van printjes. Kijk je in de kledingkasten van onze twee jongens dan zie je, het zal je niet verbazen: printjes. Op deze feestelijke dag heb ik dan ook iets heel leuks voor je mét, hoe kan het ook anders; een printje. Want speciaal voor deze Paasbloghop had ik een hele toffe winactie. De Paasbloghop zit er op en ik heb inmiddels twee winnaars voor de Noddles combideal met monddoekjes en speendoekje getrokken. Benieuwd? Kijk gauw verder!

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor deelname en de enthousiaste reacties. Uit alle deelnemers zijn Meike van Rosengarten – van Mil en Kristel Gubbels Daemen als gelukkige winnaars getrokken. Beiden hebben inmiddels per mail een bericht ontvangen. Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Paasbloghop

Het is dus feest vandaag. Laten we wel wezen; eerste Paasdag is sowieso reden voor een feestje, vind ik. Niet in de minste plaats omdat Pasen de eerste van een hoop vrije en feestelijke dagen betekent. Maar ook omdat Pasen altijd een beetje voelt als de officiële kick-off van het voorjaar, voor mij althans. Afijn, vandaag is het ook feest omdat de Paasbloghop van start is gegaan, op deze en nog 25 andere mamablogs. En dat betekent dat je maar liefst 26 keer iets leuks kunt winnen.

Roelove’s mamablog voor moeders met power

Laat ik beginnen met mij netjes voor te stellen: Ik ben dus Roelina, en je bent hier op mijn mamablog voor moeders met power. Je vindt hier van alles; over mijn leven als werkende moeder, over de opvoedperikelen, waar ik over struikel in de opvoeding van mijn kroost. Je leest hier reviews van alle uitstapjes die wij maken. En, als klap op de vuurpijl, vind je hier ook veel kindermode en accessoires… mét print wel te verstaan. En daar gaat deze blog over.

Noddles handgemaakte babycollecties

Vandaag op deze feestelijke voorjaarsdag, wanneer alle vogeltjes een ei leggen en de lammetjes door de wei dartelen, is het tijd voor babynieuws. Nee, ik ben NIET zwanger, maar om mij heen bevallen de vrouwen met bosjes. En dus is het tijd om op zoek te gaan naar kraamcadeaus. Voor je beste vriendin, die voor het eerst moeder werd. Voor je verre nicht, die het vierde kind in haar gezin verwelkomde. Voor die collega… of gewoon voor jezelf! En laat ik nou dé gouden tip hebben voor een mooi kraamcadeau (mét print uiteraard)! Want ken je de prachtige, handgemaakte babycollecties van Noddles al?

Super zachte monddoekjes en speendoekjes mét print

De babycollecties van Noddles bestaan uit super zachte monddoekjes, speendoekjes, wikkeldoeken, badcapes, wiegdekens, knuffeldekens, knuffelkruiken, waskussenhoezen én boxkleden. Allemaal met de hand gemaakt en van een mooie kwaliteit katoen. De speendoekjes, wikkeldoeken en knuffeldekens hebben een extra hoog knuffelgehalte, want ze zijn aan de achterzijde uitgevoerd met een zachte teddy stof. De monddoekjes en badcapes met badstof. Ook de knuffelkruiken hebben een knuffelgehalte, plus dat ze nog eens voor warmte zorgen ook. Ze zijn namelijk gevuld met vlaszaad, dat kan worden opgewarmd in de magnetron. Het Noddles speendoekje is weer voorzien van leuke lintjes en labeltjes, waar lekker mee gefriemeld kan worden. En wat deze babycollecties natuurlijk allemaal gemeen hebben; ze zijn er in verschillende leuke, kleurrijke printjes.

Fair Fashion

Wist je trouwens dat Noddles alles zelf produceert, in haar eigen atelier in Amsterdam? Voor de inkoop van haar stoffen kiezen zij zoveel mogelijk voor eerlijke producten, met een GOTS® organic, Oekotex, SA8000® Standard of ander keurmerk. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan even op de website van Noddles.

WIN!!! Een Noddles combideal met monddoekjes en speendoekje

Tja, en dan nu, zoals het hoort bij een bloghop, de winactie. Ook hier kan je natuurlijk iets winnen, net als bij de 25 andere mamabloggers. Ik mag zelfs twee mama’s, mama’s to be of kraamcadeau-zoekende dames blij maken. Want als je meedoet, maak je kans op een combideal van Noddles bestaande uit twee monddoekjes of een monddoekje en een speendoekje, naar keuze.

Hoe maak je kans?

…easy peasy! Like mijn pagina op Facebook en die van Noddles en laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij kans wilt maken op een combideal met monddoekjes en speendoekje van Noddles. Delen van de actie is natuurlijk lief, maar verplicht is het niet. Je kan meedoen aan de actie tot en met 8 april. In de week erna maak ik de winnaars bekend in dit artikel en op Facebook.

Special thanks

Afsluitend wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om Maddy van meermetmama.nl te bedanken, voor de organisatie van deze Paasbloghop. En natuurlijk is een eervolle vermelding van mijn voorgangster Joyce, waar via je bij mij terecht bent gekomen, ook op zijn plek. Bij mamakletst.nl vind je van alles voor het gezin; van financiën, opvoeding tot aan uitjes en alles in between. Bij Joyce kon je ook iets gaafs winnen. Nog niet gezien? Hop dan zeker even door en check it out!

Na mij, kom je terecht bij mamaabc.be, waar je niet alleen leest over het leven als mama, maar ook ovder die als vrouw. Want dat we dat nog altijd zijn, dat vergeten we soms wel eens. Sofie helpt je herinneren en schrijft naast over het gezinsleven, over me-time, reizen en relatie. Bij Sofie win je natuurlijk ook iets. En als je door hopt, ontdek je nog veel meer leuks.

Rest mij alleen nog te zeggen; ‘what are you waiting for’ en uiteraard veel succes met deze en de andere winacties die je tegenkomt tijdens de Paasbloghop!

Doe en hop je gezellig mee?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

34 reacties op dit bericht

Ook ik maak heel graag kans, omdat het er allemaal prachtig uitziet en ik het een geweldig kraamcadeau vind voor mijn nicht die in verwachting is!

Wauw wat een mooie collectie. Kunnen we goed gebruiken voor ons zoontje <3

Anne Dierselhuis says:

Oeh wat een leuk kraamcadeautje voor mijn schoonzusje en/of mij….. zij is 7 april uitgerekend, dus vol spanning wachten we op elkaars telefoontje…. wie zal er t eerst bevallen…. misschien ik wel (14april uitgerekend)

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

Wat een leuke doekjes! Ik doe graag mee voor mijn broertje die in augustus zijn tweede dochter verwacht.

Erg schattig! Ik zou dit graag willen winnen voor mijn zwangere vriendinnetje

Wat een mooie producten. Ik maak graag kans voor de baby van een lieve vriendin

Ik doe graag mee voor een zwangere vriendin. Zij is net als jij (en ik) dol op vrolijke prints!

Wat een gave producten heeft/maakt Noddles! Ik heb geliked op FB en maak graag kans. Na ruim 7 jaar verwachten wij ons derde kindje en ik ben natuurlijk op zoek naar de leukste spulletjes ;-)!

Wat fijn zeg wij hebben een kleine op komst en dan zou dit heel leuk zijn dus ik doe graag mee

Superleuk en mooi voor ons newborn nichtje; daar doe ik mijn schoonzus zeker een plezier mee.

Jaah, die is leuk! Ik doe dan ook graag mee. En deze keer gewoon eens voor mezelf. Nou, eigenlijk voor Zola natuurlijk die over 10 dagen haar 1e verjaardag viert. Sowieso is Pasen bijzonder. Want vorig jaar werd ik onverwachts opgenomen met Pasen met gebroken vliezen. En ik zat nog maar op 36 weken! De bedoeling was natuurlijk dat de kleine nog minimaal een week binnen bleef. Dat deed ze gelukkig, maar mijn Pasen was toch minder leuk zo in het ziekenhuis. Dus ter herinnering aan dat moment, Pasen zelf én de komst van haar 1e verjaardag, wil ik wel graag winnen 🙂

Mooie doekjes!

Wat leuk! De roze met giraf erop is helemaal leuk! Hier kan ik wel iemand blij mee maken, dus ik doe graag mee.

jeanet thomas pels says:

Leuk ik maak graag kans voor ons 1e kleinkind, een meisje

Heel leuk, ik doe graag mee voor ons tweede kindje.

Mijn nicht Liesbeth is onlangs bevallen van een meisje. Dit geschenk zou zij goed kunnen gebruiken !

Graag doe ik mee voor mijn buurmeisje, die enige weken geleden een zoontje heeft gekregen.
Vindt ze vast een leuk kraamcadeautje.
Ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
Hoop dat dat ook voldoende is om mee te mogen doen.
Dan hop ik nu weer door naar mamaabc.be
Krijgt de winnaar een berichtje?

Wat leuk voor een hoogzwangere vriendin!!

Annabel de Ruiter says:

Leuk! Ik word bijna tante! Zou graag voor mijn zusje – mama to be twee leuke monddoekjes uit kiezen voor de baby boy! Of voor mijn vriendinnetje die net is bevallen van een dochter Esmee

Linda Raaijmakers says:

ik doe graag mee voor onze overbuurvrouw die volgende maand mag bevallen 😀

Ook wij doen graag mee. Dochtertje Camille is net 2 weken dus ze zal dit kadootje nog goed kunnen gebruiken ☺️

Claudia Diependaal says:

Oh echt wat super leuk. Ik ben een kraammand voor mijn zusje aan t vullen! Het is n papieren speelgoed zak met eigen tekst. Maar zo weet je wat ik bedoel. Dit zou er heel erg leuk nog in passen. Dus ik duim!

Katja Hendriksen says:

Leuk voor mijn babynichtjes!!

Kristel Gubbels-Daemen says:

Super handige monddoekjes voor onze dochter Lotte. Wat een super leuke print. Hier maken we heel graag kans op.

Wat een leuke printjes! Ik was nog niet bekend met Noddles. Zo’n speendoekje zou echt iets voor mijn zoontje zijn. Hij is aan zijn speen verknocht.

Wat een leuke printjes! Deze mond- en speendoekjes zijn ideaal voor mijn dochtertje (vooral omdat ze dan het speentje makkelijker zelf kan terug vinden), dus ik hop lekker mee met deze paashopblogactie! ❤️

Ahhhh kei lieve doekjes zeg! Zou ik graag geven aan mn kersverse nichtje van week oud <3

Lijkt me leuk om te winnen, ben bijna uitgerekend dus wel leuk als kraamcadeau voor onze zoon. Noddles is zo’n leuk merk en de kwaliteit is echt goed. Heb meerdere dingen tweedehands overgenomen via marktplaats, misschien leuk om een x eerste eigenaar te zijn van al dat moois?

Op mijn werk ook volop zwangere collegaatjes. Zo’n setje maakt een prima kraamkadootje.

marion poeste thomas says:

oooow wat leuk zeg die printjes.. ik maak graag kans. we verwachten ons 1e kindje binnen nu en een week… wie weet nog een “paaskadotje”.. de oranje en roze printjes zijn super mooi.

Dat zou echt een heel fijn cadeau zijn. Nog een paar maandjes en dan wordt ik voor het eerst oma. Zo leuk om dag zulke fijne doekjes te mogen winnen.

Ik doe graag mee! Noddles heeft van die gezellige printjes! Lijkt mij straks leuk voor de kleine! Ik ben na een lang traject van ruim 3 jaar nu 31 weken zwanger. Ik ben 3 juni uitgerekend van mijn eerste kindje. Ik kijk zo uit naar de kleine!

Patricia Heemskerk says:

Wat een super vrolijke doekjes! Ik doe graag mee voor mijzelf. Eind Mei verwacht ik mijn eerste kindje fijne paasdagen!

Erika van koert says:

Ik doe graag mee voor mijn neefje die onderweg is. een mond en speendoekje zou super zijn

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in Inspiratie
Heel mooi mama; positiemode van Esprit

Je herkent jezelf niet meer in de spiegel, je kleren passen nauwelijks en je hebt niets fatsoenlijks om aan te trekken. Nu is dat sowieso...

Sluiten