Dit wil je niet missen...

Een paasbest kraamcadeau + Paasbloghop WIN!!! (gesloten)

Iedereen die mij kent, weet: ik ben fan van printjes. Ben je nieuw hier? Ik ben dus fan van printjes. Kijk je in de kledingkasten van onze twee jongens dan zie je, het zal je niet verbazen: printjes. Op deze feestelijke dag heb ik dan ook iets heel leuks voor je mét, hoe kan het ook anders; een printje. Want speciaal voor deze Paasbloghop had ik een hele toffe winactie. De Paasbloghop zit er op en ik heb inmiddels twee winnaars voor de Noddles combideal met monddoekjes en speendoekje getrokken. Benieuwd? Kijk gauw verder!

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor deelname en de enthousiaste reacties. Uit alle deelnemers zijn Meike van Rosengarten – van Mil en Kristel Gubbels Daemen als gelukkige winnaars getrokken. Beiden hebben inmiddels per mail een bericht ontvangen. Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Paasbloghop

Het is dus feest vandaag. Laten we wel wezen; eerste Paasdag is sowieso reden voor een feestje, vind ik. Niet in de minste plaats omdat Pasen de eerste van een hoop vrije en feestelijke dagen betekent. Maar ook omdat Pasen altijd een beetje voelt als de officiële kick-off van het voorjaar, voor mij althans. Afijn, vandaag is het ook feest omdat de Paasbloghop van start is gegaan, op deze en nog 25 andere mamablogs. En dat betekent dat je maar liefst 26 keer iets leuks kunt winnen.

Roelove’s mamablog voor moeders met power

Laat ik beginnen met mij netjes voor te stellen: Ik ben dus Roelina, en je bent hier op mijn mamablog voor moeders met power. Je vindt hier van alles; over mijn leven als werkende moeder, over de opvoedperikelen, waar ik over struikel in de opvoeding van mijn kroost. Je leest hier reviews van alle uitstapjes die wij maken. En, als klap op de vuurpijl, vind je hier ook veel kindermode en accessoires… mét print wel te verstaan. En daar gaat deze blog over.

Noddles handgemaakte babycollecties

Vandaag op deze feestelijke voorjaarsdag, wanneer alle vogeltjes een ei leggen en de lammetjes door de wei dartelen, is het tijd voor babynieuws. Nee, ik ben NIET zwanger, maar om mij heen bevallen de vrouwen met bosjes. En dus is het tijd om op zoek te gaan naar kraamcadeaus. Voor je beste vriendin, die voor het eerst moeder werd. Voor je verre nicht, die het vierde kind in haar gezin verwelkomde. Voor die collega… of gewoon voor jezelf! En laat ik nou dé gouden tip hebben voor een mooi kraamcadeau (mét print uiteraard)! Want ken je de prachtige, handgemaakte babycollecties van Noddles al?

Super zachte monddoekjes en speendoekjes mét print

De babycollecties van Noddles bestaan uit super zachte monddoekjes, speendoekjes, wikkeldoeken, badcapes, wiegdekens, knuffeldekens, knuffelkruiken, waskussenhoezen én boxkleden. Allemaal met de hand gemaakt en van een mooie kwaliteit katoen. De speendoekjes, wikkeldoeken en knuffeldekens hebben een extra hoog knuffelgehalte, want ze zijn aan de achterzijde uitgevoerd met een zachte teddy stof. De monddoekjes en badcapes met badstof. Ook de knuffelkruiken hebben een knuffelgehalte, plus dat ze nog eens voor warmte zorgen ook. Ze zijn namelijk gevuld met vlaszaad, dat kan worden opgewarmd in de magnetron. Het Noddles speendoekje is weer voorzien van leuke lintjes en labeltjes, waar lekker mee gefriemeld kan worden. En wat deze babycollecties natuurlijk allemaal gemeen hebben; ze zijn er in verschillende leuke, kleurrijke printjes.

Fair Fashion

Wist je trouwens dat Noddles alles zelf produceert, in haar eigen atelier in Amsterdam? Voor de inkoop van haar stoffen kiezen zij zoveel mogelijk voor eerlijke producten, met een GOTS® organic, Oekotex, SA8000® Standard of ander keurmerk. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan even op de website van Noddles.

WIN!!! Een Noddles combideal met monddoekjes en speendoekje

Tja, en dan nu, zoals het hoort bij een bloghop, de winactie. Ook hier kan je natuurlijk iets winnen, net als bij de 25 andere mamabloggers. Ik mag zelfs twee mama’s, mama’s to be of kraamcadeau-zoekende dames blij maken. Want als je meedoet, maak je kans op een combideal van Noddles bestaande uit twee monddoekjes of een monddoekje en een speendoekje, naar keuze.

Hoe maak je kans?

…easy peasy! Like mijn pagina op Facebook en die van Noddles en laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij kans wilt maken op een combideal met monddoekjes en speendoekje van Noddles. Delen van de actie is natuurlijk lief, maar verplicht is het niet. Je kan meedoen aan de actie tot en met 8 april. In de week erna maak ik de winnaars bekend in dit artikel en op Facebook.

Special thanks

Afsluitend wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om Maddy van meermetmama.nl te bedanken, voor de organisatie van deze Paasbloghop. En natuurlijk is een eervolle vermelding van mijn voorgangster Joyce, waar via je bij mij terecht bent gekomen, ook op zijn plek. Bij mamakletst.nl vind je van alles voor het gezin; van financiën, opvoeding tot aan uitjes en alles in between. Bij Joyce kon je ook iets gaafs winnen. Nog niet gezien? Hop dan zeker even door en check it out!

Na mij, kom je terecht bij mamaabc.be, waar je niet alleen leest over het leven als mama, maar ook ovder die als vrouw. Want dat we dat nog altijd zijn, dat vergeten we soms wel eens. Sofie helpt je herinneren en schrijft naast over het gezinsleven, over me-time, reizen en relatie. Bij Sofie win je natuurlijk ook iets. En als je door hopt, ontdek je nog veel meer leuks.

Rest mij alleen nog te zeggen; ‘what are you waiting for’ en uiteraard veel succes met deze en de andere winacties die je tegenkomt tijdens de Paasbloghop!

Doe en hop je gezellig mee?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog