Dit wil je niet missen...

Een gelukkig nieuwjaar!

Een korte blog vandaag op deze nieuwjaarsdag. Want via deze weg wil ik jullie allemaal een heel goed 2017 wensen en bedanken voor al jullie steun de afgelopen tijd.

2016 you have been good!

Met ups and downs en lows and highs heb ik 2016 overleefd. Een compleet (foto)jaaroverzicht hebben jullie nog van mij tegemoet. Maar overall is 2016 voor mij goed geweest. Want er is een hoop gebeurt en veel verandert in 2016. Het mooiste is natuurlijk dat ik in 2016 de gelukkige moeder van 3 hele mooie kindjes ben geworden. Want wij hebben onze lieve knorrepiet in ons gezin mogen verwelkomen. Maar ook heeft onze koekepeer in 2016 de magische leeftijd van 2 jaar bereikt (en dat hebben we geweten). En is onze lieve Draak helaas na 10 jaar trouwe dienst van ons heengegaan.

Bedankt!

Blogtechnisch is 2016 ook een goed jaar geweest. En daarvoor wil ik jullie, mijn trouwe volgers, bedanken. Euh… bedankt dus! Ik hoop dat ik ook het komend jaar weer mijn leven van ‘Jan Steen’ met jullie mag delen. En dat jullie dat dan ook eens af en toe zullen lezen. Ik heb er in elk geval enorm zin in.

Tot gauw

Voor vandaag rest mij alleen nog te zeggen: kater uit zoveel je kan! Want voor de meesten van ons begint het echte leven morgen (helaas) gewoon weer! Tot blogse! Tot gauw!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog