Dit wil je niet missen...

Dutch lifestyle, op slag verliefd

Ja hoor daar istie weer, wéér een blogje over wéér een nieuwe aanwinst. Houdt het dan nooit op? Noop, zolang de kleine koekepeer fijn doorgroeit, gelukkig niet. Al surfend en Instagrammend stuitte ik dit keer dus op wéér een leuk item voor de koekepeer. Ondanks dat we over de omvang van de garderobe van zoonlief echt niet lullig hoeven te doen, kon ik het toch wéér niet laten. Over het spotten van leuke items heb ik overigens niet te klagen. Daar is niet zo heel veel voor nodig, ik vind nou eenmaal een heleboel leuk. Echter voordat een item ook daadwerkelijk in mijn winkelmandje beland, heeft het een lange weg afgelegd. Ik koop dus niet zomaar. Ik overweeg mijn aankopen altijd zorgvuldig (naar de maatstaven die ik mijzelf opleg, dus in hoeverre dit  objectief is daar kun je vraagtekens bijzetten, afijn).

Via het instagramprofiel van Renate van Dutch Lifestyle spotte ik onlangs het té coole zwarte broekje met de leren knee patches. Ik had deze al een aantal keren voorbij zien komen en al vanaf de eerste aanblik was ik op slag verliefd. Stoer, handgemaakt (hou ik van) broekje van to the moon and back kids. Nu ben ik fan van veel stijlen. De kakkie mini-heertjes look, de kleurrijke retro look, maar ook de stoere, tikkie rocky look. En dit broekje past natuurlijk naadloos in die laatste look.

dutch-lifestyle2

Toen ik het té stoere broekje met knee patches voor de tweede keer voorbij zag komen op instagram was ik om. Ik stelde mijzelf de twee vragen die ik altijd stel, voordat ik iets in mijn winkelwagentje drop. Had zoonlief het nodig? Ja hoor, in een grotere maat is de stapel broekjes nog niet zo enorm hoog (hoera voor opgroeiende kinderen). Is het uniek? Ja zeer zeker. Althans in de garderobe van mijn kleine mannetje wel. Hij heeft nog niet zo’n broekje en ik weet nu al een heleboel shirtjes waar dit prima onder gaat passen. Dus de stoute shopschoenen aangetrokken en de website bezocht.

Wat een leuke items verkopen ze bij Dutch Lifetsyle. Niet alleen kinderkleding maar ook hele leuke, eigenwijze en soms zelfs tikkie retro spulletjes. Veel maakt Renate zelf of koopt ze in bij andere creatievelingen, zoals zij zelf vertelt op haar website. Speelgoed, woonaccessoires, accessoires voor de kinderkamer, kaartjes, posters, originele kraamcadeautjes. Trendy maar ook hele unieke spulletjes. Bij het bestellen van alleen het broekje is het dus niet gebleven. Naast het té coole broekje kon ik namelijk echt geen weerstand bieden aan het enorme leuke visgraat T-shirtje Fishie! Hoewel ik dus mijn aankopen zorgvuldig afweeg, is dit t-shirtje er dan toch echt ééntje uit de categorie, ‘oeps, zomaar in mijn winkelmandje gevallen’.

Toen het pakketje van de week op mijn deurmat viel, mooi ingepakt en wel, kon ik alleen maar glimlachen. Mooie kwaliteit kleertjes, met een erg leuke twist. Ik kan niet wachten totdat mijn kleine, stoere vent in zijn nieuwe outfitje past. En ik kan ook niet wachten totdat ik weer eens terug kom op deze webshop om iets anders unieks te shoppen. Want een aanrader is het wat mij betreft zeker!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog