Dit wil je niet missen...

DIY Valentuin vouwvliegtuig

Het is weer bijna de 14e van de maand. Je weet wel, Valentijnsdag waarvan je vroeger als puberaal meisje zo zenuwachtig als de pest werd. Weken was je al in de weer met geheime briefjes en kaartjes voor die hunk uit een klas hoger. Wat een spanning…!

Spanning die je vandaag de dag nauwelijks meer voor de geest kan halen. Want je bent al jaren bij dezelfde vent. Aan Valentijn doe je dan ook al tijden niet meer. Trouwens, de batterij koters die door je huis dendert, neemt sowieso alle kans op enige spanning weg. Je hebt je erbij neergelegd, zonder romantiek kun je ook best van elkaar houden… toch?

Lees ook: Printables voor Valentijn: DIY ontbijtset

DIY Valentijn vouwvliegtuig

Overigens, écht romantisch ben ik nooit zo geweest. Des al niet te plus, vond ik het wel leuk om iets in elkaar te freubelen. Voor iedereen die wél romantisch is of het gewoon leuk vindt om iets aan Valentijn te doen. Om even te laten weten hoeveel jij jouw partner waardeert, dat hij elke ochtend jullie kinderen naar school brengt. Of blij bent met die lieve vriendin, waarbij je altijd terecht kunt om je hart te luchten. Of je bloedjes van kinderen, waar je natuurlijk gewoon ontzettend veel van houdt. Speciaal daarvoor maakte ik voor Moodkids dit leuke DIY Valentijn vouwvliegtuig.

(Foto’s: moodkids)

Wat heb je nodig?

  • Download sjabloon voor het Valentijn vouwvliegtuig in kleur of in zwart/wit
  • A4 papier
  • (Kleuren)printer
  • Schaar
  • Pen en/of (kleur)potloden

Valentijn vouwvliegtuig maken

Wil je het DIY Valentijn vouwvliegtuig maken? Kijk dan even op Moodkids waar je een uitgebreide beschrijving vindt van hoe je het valentijn vouwvliegtuigje in elkaar zet.

Lees ook: Printables voor Valentijn: DIY ontbijtset

Wat doe jij met Valentijn?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog