Dit wil je niet missen...

Leuke printable voor DIY kerststal

Het is eigenlijk wat ik het liefste doe. Freubels ontwerpen voor DIY’s. Printables waarmee jij vervolgens weer leuke dingen kunt maken. Voor Moodkids mocht ik gelukkig weer losgaan. En speciaal voor jou, voor een gezellige kerst en een vleugje traditie, ontwierp ik een DIY kerststal printable die je gratis kunt downloaden.

Lees ook: De dagen aftellen tot kerst: DIY adventkalender

Vleugje traditie

Ik heb niet veel met kerkelijke gewoontes of bijbelse tradities. Behalve met kerst dan! Want bij kerst hoort nou eenmaal de traditionele kerstgedachte en het bijbehorende kerstverhaal. Ook al is de kerstboom inmiddels niet meer weg te denken uit ieders huishouden. Ook al zien we de kerstman en zijn rendieren meer en meer voorbijkomen. Met kerst vieren we in Europa nog steeds en de geboorte van het kindeke Jezus. Een vleugje traditie in huis halen met kerst mag dus, wat mij betreft, best.

Download GRATIS DIY kerststal printable

Ik maakte daarom speciaal voor Moodkids een DIY kerststal printable. Een kerststal die heel traditiegetrouw bestaat uit de hoofdfiguurtjes: Maria, Jozef en het in doeken gewikkelde kindeke Jezus. Maar natuurlijk ontbreken ook de ster, de kerstengel, de drie wijzen uit het Oosten, de herder en uiteraard de os en de ezel niet in dit traditionele plaatje. En om dat weer wat minder traditioneel te maken, zie je op Moodkids wat je allemaal nog meer met de kerststal kunt doen.

Wat heb je nodig?

Wil je de DIY kerststal printable downloaden? Je vindt deze via Moodkids waar je ook leest hoe je de figuurtjes in elkaar zet.

Fijne kerst!

(foto: Moodkids)

8 reacties op dit bericht

LOL. Wat een schattige kerststal/kerstfiguren zijn dat zeg! Heel origineel ook.

Dank je wl Nicole 🙂

Wat heb je dat leuk bedacht zeg! Ik heb geen printer helaas, maar zijn erg leuk.

Ah das jammer, maar toch bedankt voorhert compliment!

Patricia (Mommy Stories) says:

Wat ziet het er gezellig uit. Leuk idee en ik denk ook nog wel haalbaar voor mij haha.

Heel haalbaar, houd ik namelijk zelf net zo van 🙂

Echt enorm leuk! Ik ga straks nog even kijken of de inktpatronen niet zijn uitgedroogd. Het lijkt mij leuk om ze uit te printen!

Ah leuk, veel succes ermee!

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Gezonde Bumba traktatie met appels

Gezond trakteren is wel een beetje een must bij ons op het KDV. Iets met snoep mag wel, maar dat mogen de kindjes dan niet...

Sluiten