Dit wil je niet missen...

Dinotastisch design by Disaster Design

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik over het nachtlampje dat we als kraamcadeau voor ons kleine nichtje kochten. Een heus foxy origami lampje van Disaster Designs. Ik kan het niet helpen… maar ik ben wederom hopeloos verliefd geworden op 1 van de lampjes van dit merk. Dit keer viel mijn oog namelijk op de dinovariant. Hoe gaaf!

1

(foto: PS ik hou van jou)

Voor een echte dinofan

Het dinolampje waar ik als een blok voor gevallen ben, past uitstekend naast het bed van een echte dinofan. Zo’n eentje die ontzettend stoer is overdag, maar wanneer de zon ondergaat toch stiekem een lampje wil laten branden. Met zo’n origami dinolampje kan ik onze kleine dinofan dus wel blij maken. Bovendien zijn de dinolampjes van Disaster designs unieke items voor de kinderkamer die niet alleen de dinofans zelf blij maken. Je kunt je voorstellen, dit lampje staat ook hoog op mijn verlanglijstje van kinderkamer wannahaves.

2(foto: PS ik hou van jou)

Serie van 3 dino’s

Het dinolampje is er 1 uit een serie van 3 dino’s. Een T-Rex in oranje uitvoering, een Triceratops in het wit en de mintkleurige Diplodocus waar ik op slag verliefd op ben geworden.  Het dinolampje is gemaakt van een polyresin kunststof en voorzien van een LED armatuur met kabel en schakelaar.

Het origami dinolampje van Disaster designs is o.a. te koop bij PS ik hou van jou.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog