Dit wil je niet missen...

De voorjaarsgarderobe

Het was weer eens zover, mama had zin om haar geld te laten rollen. Gisteren voor de middag dus even lekker geshopt voor zoonlief. Geshopt voor straks als maatje 74 toch echt te klein wordt en als het weer wat beter wordt en de dikke wintertruien verruild kunnen worden voor zomerse blousejes, shirtjes en broekjes. Het shopuitje speelde zich af in Meppel dit keer. Meteen maar even gecombineerd met een bezoekje aan opa en oma. Omdat er gister nogal wat regenachtig weer was voorspeld ben ik met de Finnemam al vroeg vertrokken. Zo kon ik mooi net even tussen de schoonheidsslaapjes van meneer in een paar winkeltjes pakken. In Meppel is onlangs een nieuwe H&M geopend. Mooie grote nieuwe zaak met een lekkere ruime kinderafdeling. Nu ben ik behoorlijk fan van de vrolijke en betaalbare kinderkleding van de H&M dus mijn shopreisje door het gezellige centrum van Meppel begon bij de H&M. De nieuwe collectie was binnen en de rekken waren vol gevuld (want gevuld dat zijn ze bij de H&M altijd wel) met lekker zomerse blousejes en dito broekjes. Vooral de mini chino’s van de H&M vind ik fijne broekjes. Die vallen lekker soepel en zijn naast in een zacht prijsje ook nog eens in verschillende leuke zomerse kleurtjes te verkrijgen. Gelijk maar even 2 bijpassende blousejes voor erboven erbij gescoord om de voorjaarse outfits compleet te maken.

voorjaarshopping_blog

Nu wist ik dat er in Meppel nog een leuk babywinkeltje moest zitten, want dit winkeltje had ik al eens gespot op het wereldwijde web, maar ook de leuke setjes die we kregen van opa en oma, of van andere Meppelse familieïge leden, deden mij vermoeden dat het wel eens een heul leuk winkeltje kon zijn. Na ons H&M bezoekje op zoek dus naar Kroost Minimode. En ja hoor, mijn vermoedens werden bevestigd. Gezellig, warm aangekleed zaakje met vrolijke mini mode en mijn favoriete merken in de schappen zoals Claesens, Beebielove en Z8. Vanwege een in mijn hoofd vooraf ingesteld shopbudget, want zo’n shopuitje moet financieel natuurlijk wel een beetje leuk blijven, moest ik mij helaas beperken tot slechts de aanschaf van 1 item. Een item dat ik bij binnenkomst in de winkel meteen al had opgemerkt, namelijk een leuk van kraagje voorzien rompertje van Claesens. Het materiaal van dit ondermode merk is erg mooi, het zit goed, sluit prima aan en door de combi-maatreeks past het lekker lang. Nou en dat er dan ook nog een leuke, stoere, vespa-print op staat maakt het natuurlijk helemaal af. Even twijfelde ik nog over ander een leuk setje voor zoonlief bestaande uit een stoer geel spijkerbroekje met bijbehorend spencertje van Beebielove. Maar budgetwijs gezien en omdat we nog iets te shoppen over moeten houden, bewaar ik dit maar even voor een volgend bezoekje aan Meppel.

Om de dag af te sluiten, hebben we na al dit shopgedruis ook nog maar even een bezoekje aan de speelgoedwinkel gebracht. En net als aan kleding ontbreekt het de kleine man ook niet aan speelgoed, dus iets leuks erbij meer of minder maakt dan ook niet meer uit.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog