Dit wil je niet missen...

De leukste outfits voor de feestdagen

We naderen de donkere dagen voor kerst. Jippie, ik word daar gek genoeg altijd erg blij van. Want die donkere dagen voor kerst staan bij mij gelijk aan gezelligheid, lekker samen zijn, veel en heerlijk eten en onszelf lekker uitdossen. Op zoek naar leuke outfits voor de feestdagen dus, voor mijzelf en voor mijn kroost natuurlijk.

Outfits voor de feestdagen scoren

Mijzelf, maar zeer zeker ook mijn kroost dos ik maar wat graag uit in feestkledij tijdens de feestdagen. Van foute kersttruien tot aan complete smokings; alles is bij ons mogelijk. En omdat het allemaal al serieus genoeg is, mag het wat mij betreft best een beetje gek zijn met de feestelijkste dagen van het jaar. Ieder jaar is het dan ook weer een sport om de leukste outfits voor de feestdagen te scoren.

De foute kersttrui

De foute kersttrui bijvoorbeeld is ieder jaar weer een vast onderdeel van ons drie-daagse kerstavontuur. Ja, je leest het goed onze kerst bestaat meestal uit meerdere dagen vanwege gebroken gezinnen en bijbehorende opgesplitste familiebezoeken. En laten we eerlijk zijn; drie dagen volop eten en drinken, daar hoor je mij geen nee tegen zeggen. Die foute kersttrui dus. Voor dit jaar moet ik ‘m nog zien te scoren, maar ik vertrouw erop dat dat wel goed gaat komen.

Lees ook: Budget kersttruien top 5

Netjes met een knipoog

Op de andere dagen kleed ik mijzelf, maar ook onze jongens graag semi netjes. Colbertje, gilletje, pantalonnetje; je kent het wel. Maar dan wel graag een beetje met een flinke knipoog. Vorig jaar scoorde ik bijvoorbeeld geweldige setjes met een gilletje én vlinderdasje. Man, wat staat dat die kleintjes leuk. Dit jaar doen we het anders.

Lees ook: Wat droegen wij tijdens de kerst? 3x budget OOTDs voor de feestdagen

Kerstsmokings

Dit jaar worden onze jongens namelijk uitgedost in heuse kerstsmokings met all over kerstprint. Voor iemand zoals ik, die gek is van all over prints zijn dat natuurlijk dé outfits. De kerstpakken mocht ik ontvangen van OppoSuits. Leuke en complete pakken bestaande uit een nette pantalon, een kek colbertje en een stropdasje dat de outfit helemaal afmaakt. Je moet wel een beetje van gek houden, zoals ik, want opvallen doen je koters wel met deze kerstsmokings. Kerst in your face, zullen we maar zeggen.

Onze jongste draagt een Winterwonderland smoking met all over kerstbomen print. Ik combineerde de smoking met een zelfde gekleurd T-shirt, maar een wit (of gekleurd) overhemd staat uiteraard ook. Onze oudste zie je in een Santaboss smoking, uiteraard eveneens met bijbehorend T-shirt.

OppoSuits heeft trouwens nog veel meer leuke smokings, zowel pakken voor kinderen als pakken voor volwassenen. Ook voor themafeesten zoals Carnaval biedt OppoSuits pakken, colberts en andere items.

Zelf zijn de jongens helemaal weg van hun kerstoutfits. Ze hebben dan ook nu al zin in de donkere dagen ván kerst, wanneer ze uitgedost in hun kerstoutfit aan tafel mogen schuiven.

Wat dragen jullie tijdens de feestdagen?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

7 reacties op dit bericht

Sheila @ beineffable.com says:

Die hele feestmaand… ik mis het! Her is hier zo sfeerloos wat betreft de feestdagen. Het is lente, maar ontzettend raar weer. We hebben al veel regen gehad en zelfs sneeuw. Maar als de zon schijnt, denk je echt… wat doet die kerstboom hier? En de winkels en hostels zijn ook niet eens versierd, zoals in Nederland. Super saai dus. Ik had eigenlijk zo’n pakje mee moeten nemen om zelf wat sfeer te maken 😉

LOL. Ik vind die kerstpakken echt geweldig : )

LOL idd, ze zijn echt hilarisch idd

Wat een heerlijke mannetjes heb je toch, en wat een scháttige pakjes. Ik ga denk ik voor zwart deze kerst. Xxx

Zwart is altijd goed! Hou ik ook van

Wat een geweldige outfits ik heb zelf al een aantal jaar een super toffe kersttrui die ik ieder jaar weer uit de kast tover. Al denk ik er wel aan om ook iets luchtigers te gaan shoppen. Met de klimaatverandering zal het niet ieder jaar koud genoeg zijn voor een trui.

Ik denk toch dat je die kersttrui weer op mag zpeken :). Het gaat weer vriezen, jippie!

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in Inspiratie
Small Rags AW18 – With love for the prints #5

Het wordt een beetje traditie zo langzamerhand. De nieuwe collecties druppelen de (web)shops binnen en daarmee is ook de zin in het najaar gekomen. Want...

Sluiten