Dit wil je niet missen...

De leukste outfits voor de feestdagen

We naderen de donkere dagen voor kerst. Jippie, ik word daar gek genoeg altijd erg blij van. Want die donkere dagen voor kerst staan bij mij gelijk aan gezelligheid, lekker samen zijn, veel en heerlijk eten en onszelf lekker uitdossen. Op zoek naar leuke outfits voor de feestdagen dus, voor mijzelf en voor mijn kroost natuurlijk.

Outfits voor de feestdagen scoren

Mijzelf, maar zeer zeker ook mijn kroost dos ik maar wat graag uit in feestkledij tijdens de feestdagen. Van foute kersttruien tot aan complete smokings; alles is bij ons mogelijk. En omdat het allemaal al serieus genoeg is, mag het wat mij betreft best een beetje gek zijn met de feestelijkste dagen van het jaar. Ieder jaar is het dan ook weer een sport om de leukste outfits voor de feestdagen te scoren.

De foute kersttrui

De foute kersttrui bijvoorbeeld is ieder jaar weer een vast onderdeel van ons drie-daagse kerstavontuur. Ja, je leest het goed onze kerst bestaat meestal uit meerdere dagen vanwege gebroken gezinnen en bijbehorende opgesplitste familiebezoeken. En laten we eerlijk zijn; drie dagen volop eten en drinken, daar hoor je mij geen nee tegen zeggen. Die foute kersttrui dus. Voor dit jaar moet ik ‘m nog zien te scoren, maar ik vertrouw erop dat dat wel goed gaat komen.

Lees ook: Budget kersttruien top 5

Netjes met een knipoog

Op de andere dagen kleed ik mijzelf, maar ook onze jongens graag semi netjes. Colbertje, gilletje, pantalonnetje; je kent het wel. Maar dan wel graag een beetje met een flinke knipoog. Vorig jaar scoorde ik bijvoorbeeld geweldige setjes met een gilletje én vlinderdasje. Man, wat staat dat die kleintjes leuk. Dit jaar doen we het anders.

Lees ook: Wat droegen wij tijdens de kerst? 3x budget OOTDs voor de feestdagen

Kerstsmokings

Dit jaar worden onze jongens namelijk uitgedost in heuse kerstsmokings met all over kerstprint. Voor iemand zoals ik, die gek is van all over prints zijn dat natuurlijk dé outfits. De kerstpakken mocht ik ontvangen van OppoSuits. Leuke en complete pakken bestaande uit een nette pantalon, een kek colbertje en een stropdasje dat de outfit helemaal afmaakt. Je moet wel een beetje van gek houden, zoals ik, want opvallen doen je koters wel met deze kerstsmokings. Kerst in your face, zullen we maar zeggen.

Onze jongste draagt een Winterwonderland smoking met all over kerstbomen print. Ik combineerde de smoking met een zelfde gekleurd T-shirt, maar een wit (of gekleurd) overhemd staat uiteraard ook. Onze oudste zie je in een Santaboss smoking, uiteraard eveneens met bijbehorend T-shirt.

OppoSuits heeft trouwens nog veel meer leuke smokings, zowel pakken voor kinderen als pakken voor volwassenen. Ook voor themafeesten zoals Carnaval biedt OppoSuits pakken, colberts en andere items.

Zelf zijn de jongens helemaal weg van hun kerstoutfits. Ze hebben dan ook nu al zin in de donkere dagen ván kerst, wanneer ze uitgedost in hun kerstoutfit aan tafel mogen schuiven.

Wat dragen jullie tijdens de feestdagen?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog