Dit wil je niet missen...

De leukste kinderwinkel Hedgehog & Deer komt naar Epe

Soms word je ineens instant blij. Dat kan zijn van de eerste zonnestralen die je woonkamer oplichten. (Lees: ik, die als een razende roeland de tuin zomerklaar maakt om vervolgens met jas aan en dikke sjaal om in de tuin gaat zitten, want: nog veel te koud.) Of van leuk nieuws. En leuk nieuws, daarvan werd ik dit keer blij. Er komt namelijk een hele leuke kinderwinkel vlak bij mij in de buurt. Hedgehog & Deer opent een filiaal in Epe.

Hedgehog & Deer komt naar Epe

Hedgehog & Deer is, zoals zij zelf zeggen, de leukste kinderwinkel van Apeldoorn. Wat wil je ook met zulke merken in het assortiment, daarvan zou ik ook trots worden. Bij Hedgehog & Deer vind je dan ook alles waar in elk geval mijn hartje sneller van gaat kloppen; kinderkleding, kinderkameraccessoires, speelgoed en nog veel meer. Hoe tof is het dat dit assortiment straks binnen mijn handbereik ligt. Want Hedgehog & Deer komt naar Epe.

Mini Rodini, Sproet & Sprout, Tiny Cottons en meer

En die merken hè, daarvan verschijnt er bij mij toch écht wel een hele grote glimlach op mijn gezicht. Bij Hedgehog & Deer shop je namelijk dé merken, waaraan ik op mijn blog al meerdere keren uitgebreid aandacht besteedde in de rubriek; ‘with love for the prints’. Merken als Mini Rodini, Soft Gallery, Sproet & Sprout, Tiny Cottons, Scotch Shrunk en R’belle en Little 10 days zijn slechts een greep uit het toffe assortiment kinderkleding van Hedgehog & Deer. Je begrijpt wel waarom ik hier instant blij van word toch?

Done by Deer en Cam Cam Copenhagen in Epe

Naast kinderkleding verkoopt Hedgehog & Deer ook speelgoed, kraamcadeaus en andere mooie accessoires voor in de babykamer of kinderkamer. De prachtige collecties van Done by Deer en Cam Cam Copenhagen vind je bijvoorbeeld ook bij Hedgehog & Deer. En dat is nog lang niet alles, kan ik je verklappen. Reden genoeg dus om de nieuwe kinderwinkel in Epe te bezoeken, vind je niet?

Hedgehog & Deer vanaf 19 april in Epe

De stenen winkel van Hedgehog & Deer is dus by far de leukste kinderkleding winkel van Apeldoorn en straks ook van Epe. 19 april opent Hedgehog & Deer in Epe feestelijk de deuren van haar nieuwe winkel in de sternpassage. Woon je niet in de buurt van Epe of Apeldoorn? Niet getreurd ook online kun je genieten van al het leuks dat de winkel in haar assortiment heeft.

Hoewel Hedgehog & Deer er fysiek nog niet is, hebben ze er in Epe in elk geval alvast één fan bij! En jij? Ga jij ook kijken bij deze nieuwe kinderkledingwinkel in Epe?

 

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog