Dit wil je niet missen...

De printjes top 3 #7

Printjes, printjes, printjes. Eindeloos kan ik weg mijmeren bij leuke, lieve en unieke kindermode met printjes. Ook van de minder bekende, handgemaakte, kindermode merken ben ik printig fan. En om die wat extra onder de aandacht te brengen, dit keer wat printjes van 3 hele leuke schattige printige items. Handgemaakt, 100% Nederlands en hoog op mijn verlanglijstje. Shop je weer mee?

Batman white short van Believe mode

printjes-handmade1

Varenbroekje van TeKoddig

printjes-handmade3

Strikjesbroekje van Nin9

printjes-handmade2

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

More in Inspiratie
Lentefair en leuke prints

De Lentefair op de ezelboerderij De koperen Ezel was afgelopen zondag. Ik was getipt door een vriendin en besloot er 's morgens met mijn kleine man...

Close