Dit wil je niet missen...

Rommelmarktvondsten en kinderkleding: de ‘dingen waar ik geen genoeg van krijg’ TAG

Vraag je een goede vriendin van mij wat ze drinkt? Dan antwoord ze die vraag met; koffie, water en wijn. En ik kan dat eigenlijk alleen maar beamen, want koffie, water en wijn zijn zo’n beetje mijn benzine. Nu ben ik gelukkig gezegend met een lijf dat niet op dieet hoeft, maar menig koolhydraatarmdieet zou door mij ‘no way’ zijn vol te houden. Dat zou betekenen dat ik zeker één van de drie moest laten staan en daarmee hebben we serieus een probleem! De TAG die ik ontving van Marieke, sluit hier dan ook prima bij aan. Want vandaag lees je over de ‘dingen waar ik geen genoeg van krijg’ TAG. Over rommelmarktvondsten, mijn kinderkledingverslaving en uiteraard wijn!

Lees ook: Wijn 4-life of bier all the way? De alcohol TAG

Mijn kinderen

Met stip natuurlijk op nummer 1: mijhn kinderen. Echt, ik kan die blagen we opeten! Wat zijn ze schattig, lief en leuk. En naarmate ze ouder worden, worden ze steeds leuker. Tja, dat klinkt misschien wat gek, maar een echte baby-mama ben ik gewoon niet. Nu ik interactie heb met mijn boys, kan ik daar echt van genieten. Mijn kinderen, daar kan ik dus geen genoeg van krijgen. Nou…. heel soms misschien dan.

Wijn

Tja, de inleiding bevestigde deze al voldoende denk ik. Ik ben echt een ‘sucker’ voor een lekker wijntje. Gezellig, een droge witte, met een stel vriendinnen op een vrije avond. Een heerlijke rosé op een zonnig terrasje met goed gezelschap. Of gewoon thuis, tijdens het koken, een wijntje just for me, myself and I. Het maakt me geen draak uit; ik bedenk wel een gelegenheid!

Lees ook: Mama dagboek #67: zonder wijn zou deze mama het (ook) niet volhouden

Koffie

Verwoede pogingen doe ik om mijn koffiegebruik terug te brengen naar normale proporties. Ik realiseer me ineens dat het maar goed is dat ik het hier opschrijf en niet bij het vorige puntje… Afijn, koffie; ik vaar er wel bij. Ik drink het van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Lees ook: Mama dagboek #48: zonder koffie zou deze mama het niet volhouden

Chocola

Voor welke vrouw geldt dit eigenlijk niet? Ik ken er weinig die niet van chocola houden. Misschien komt het door het gelukshormoon dat er in chocola schijnt te zitten. Hormoon of niet; van een goede, donkere, pure reep chocola word ik zeker dolgelukkig!

Kinderkleding

Ook hier probeer ik verwoede pogingen te doen, het wat te temperen. Nog zonder succes overigens. Elke groeipspurt grijp ik aan om nieuwe kinderkleding items te scoren voor mijn kids. Het is allemaal zo vreselijk leuk. Dat bloggen helpt trouwens ook niet echt. Mijn mailbox puilt uit van de PR van leuke kindermode merken. De nieuwte collecties zie ik dus allemaal al ver voor dat ze uberhaupt in de winkel liggen. Daar word ik enorm hebberig van!

Rommelmarktvondsten

Kan je daar genoeg van hebben in huis? Misschien, toch loop ik (maar vriendlief evengoed) steeds weer tegen nieuwe leuke rommelmarktvondsten aan. Net als bij kinderkleding is ook vintage shoppen een absolute verslaving van mij, waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Na elke rommelmarkt die we bezoeken, wordt ons huis dan ook voller en voller. En als je mij vraagt om ons interieur te beschrijven? Dan zeg ik; een gezellige rommel. Want dat is het absoluut. Waar je ook kijkt, staat weer andere ‘ouwe meuk’. Spul van waarde, maar evengoed kitsch. Het maakt ons niet uit; want elk item is een herinnering, die voor ons sowieso van onschatbare waarde is.

Hardcore, gabber en andere teringherrie

Reng, deng, deng… ik kan ook hier geen genoeg van krijgen. Ik ben een product van de nineties en van de trainingspakgeneratie. En hoewel ik inmiddels groot, verstandig (ahum) en volwassen ben, is dit deel van mij nog altijd een beetje klein en puberaal gebleven. In de auto (waar de kinderen niet bij inzitten of course) of op mijn headset op mijn werk, hoor je dan uitsluitend en kei- en keihard; hardcore, gabber en andere teringherie.

Series als GOT, Vikings, Taboo en Peaky Blinders

Binge watchen tot je een ons weegt, van deze series kijk ik een seizoen in één ruk uit. Damn, wat houd ik van dat genre. Pijn is fijn en bloed is goed; op seriegebied hoeft het van mij allemaal niet zo soft.

Wijn

… of had ik die al gehad?…

Creatief bezig zijn

Op welk vlak dan ook, ben ik graag creatief bezig. Van knutselen, tekenen, tot aan vormgeven en het pimpen van meubels… zo lang ik mijn creatieve hersenspinsels er maar in kwijt kan, is het goed.

Italië

Het land van de onbegrensde…. euh… hoeveelheid pizza en pasta?! Ik ben echt verknocht aan Italië. We gingen er samen (in het kinderloze tijdperk) geregeld naar toe. En sinds vorig jaar gaan we ook met kinderen weer naar ‘pizzaland’, zoals onze oudste zoon het noemt. Het was een succes en dus gaan we ook dit jaar weer naar het land van de pizza’s, pasta’s en mooie mannen uiteraard. En voorlopig komen we er nog wel, er zijn namelijk nog genoeg plekken voor ons om te ontdekken. Vooralsnog hebben we alleen het noorden en midden van Italië nog maar bezocht.

Lees ook: De zomer TAG, we blikken nog één keer terug op onze gezinsvakantie naar Italie

Wijn

Had ik die echt al gehad…?

Zo, dat was mijn lijstje met de dingen waarvan ik nooit genoeg krijg! Een leuke lijst waarvoor ik uiteraard ook de bedenkster Nicole even wil bedanken. Neem je de TAG ook over? Laat me dat dan weten in de comments, want dan kom ik uiteraard even meelezen met waar jij geen genoeg van krijgt.

Want, wat zou er bij jou op nummer 1 staan van de dingen waar je maar geen genoeg van krijgt?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog