Dit wil je niet missen...

Crea-hop: WIN een vakantie-aftelkalender tijdens de leukste hop uit blogland (gesloten)

De leukste hop noem ik het maar even. Al moet ik bekennen er zijn er meerdere hoor, want wil er geen teniet doen. Maar omdat ik nou eenmaal graag creatief bezig ben, gaat mijn hartje altijd nét wat sneller kloppen van de crea-hop. Ik doe dus weer mee met de crea-hop, die dit keer in het steken staat van vakantie. Wie heeft er geen zin in. Samen met nog 18 andere bloggers is er tijdens deze hop weer veel leuks te zien, te maken én te winnen. Ik maakte speciaal voor deze crea-hop een vakantie-aftelkalender op een klembord. Afgelopen week liep deze leuke crea-hop alweer ten einde. De hop die ons allen in de vakantiestemming bracht, mij althans wel. Vandaag trok ik de winnaar. Benieuwd? Lees gauw verder…

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen weer bedanken voor de deelname en de enthousiaste reacties. Uit alle deelnemers trok ik Danielle Rooijakkers-Akkermans als gelukkige winnaars. Danielle heeft inmiddels per mail een berichtje ontvangen. Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Lees ook: WIN! Een ABC Sinterklaas raamtekening + raamstiften, crea-hop je weer mee? 

Welkom op Roelove’s mamablog

Zoals het hoort tijdens een hop, stel ik mij weer even netjes aan je voor, mocht je hier voor het eerst zijn. Je bent dus op Roelove’s; een mamablog voor en door moeders met power. Op mijn blog schrijf ik over mijn leven als werkende moeder. Je leest hier over de opvoedperikelen waar ik tegen aanloop in de opvoeding van mijn twee oogappels, over to-do’s met kids, over mijn grote passie; kindermode, maar ook over creativiteit. Want als grafisch ontwerper ben ik nou eenmaal graag creatief bezig.

Anne bedankt!

De credits voor deze Vakantie crea-hop zijn weer voor Anne van Simple Thoughts. Anne organiseerde deze creatieve bloghop nu alweer voor de derde keer. Wat een feest!

Als het goed is ben je bij mij terecht gekomen via Dorien van antonetta.be. Dorien neemt je op haar blog mee op haar persoonlijke reis door de wolken, zoals zij zelf zegt. Op haar blog vind je van alles, van recepten tot aan persoonlijke en alledaagse verhalen. Speciaal voor deze Vakantie crea-hop maakte Dorien een plantenhanger. Kom je niet eerst vanaf haar? Hop dan zeker even rond om ‘m te ontdekken.

Lees ook: DIY babyshower voorspellingskaarten: crea-cross 2018

Vakantie aftelkalender

Ik maakte speciaal voor de creatieve hop een vakantie aftelkalender. Want wie heeft er niet zin in die vakantie, wij kunnen hier althans niet wachten. En waarvan wordt wachten een stuk dragelijker? Juist, wanneer je ziet hoe lang je nog moet wachten… Op een leuke aftelkalender natuurlijk. In 10 dagen tel je af naar die lang verwachte, oh zo broodnodige en welverdiende vakantie.

Nog meer aftelkalenders

Naast de vakantie aftelkalender, maakte ik nog twee soorten aftelkalenders. Er zijn immers nog tal van andere fijne of spannende gebeurtenissen waar je maar wat graag voor wilt aftellen. Jarig zijn bijvoorbeeld. Hoe fijn is het dat je kan zien hoeveel dagen het nog duurt voordat je die berg cadeautjes mag uitpakken? Ik maakte dus naast de vakantie aftelkalender ook nog een verjaardag aftelkalender. En voor al die andere leuke gebeurtenissen, maakte ik een blanco aftelkalender.

WIN! 3x een aftelkalender op een klembord

Die aftelkalenders, zoals je ziet, staan hartstikke leuk op zo’n kek klembord. Nou super, want dat setje samen kun je hier, op mijn blog en tijdens deze crea-hop, winnen. Je wint dus drie keer een aftelkalander in veelvoud afgedrukt, ingeklemd op een klembord. Is dat leuk of is dat leuk?!

Wat moet je doen?

Meedoen is weer super simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij dit klembord en de drie aftelkalenders moet winnen. Fijn is het als je ook even mijn pagina op facebook liked, want dan maak je ietsie pietsie meer kans om te winnen. En je weet het hè, delen is lief! De winactie loopt tot en met 28 juni aanstaande. In de week erop maak ik de winnaars bekend bovenaan in dit artikel en op facebook. Succes en op naar die vakantie!

Pin ter (p)inspiratie

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan gauw door naar de volgende creatieveling in deze Vakantie crea-hop. Bij Ilse van blad steen en schaar kun je namelijk een kampeer foto speurtocht downloaden. Die vakantie kan, met al die creatieve uitspattingen, wat mij betreft niet meer stuk!

Doe en crea-hop je weer gezellig mee?

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel een vakantie (of andere) aftelkalender willen? Neem dan even contact met mij op.

30 reacties op dit bericht

Deze is echt leuk! Perfect voor Mn zoon die graag duidelijkheid heeft

Op de valreep 🙂 Ik zet je op de lijst

Ze zijn super leuk ! Heel erg bedankt voor het delen ♡

Super tof zeg ik zou graag kans maken op de aftelkalender vakantie.

Leuk en bedankt voor je compliment, ik zet je op de lijst

Wauw! Wat kan je dat toch goed!! Heel gaaf!!

Dank je Marieke, dat is lief

Hier nog twee kids die gek zijn op aftelkalenders (of uberhaupt dingen waar ze stickertjes op kunnen plakken), dus echt superleuk dit!

Leuk, ik zet je op de lijst! Wat dat is met stickers plakken :)?

Mooi, die aftelkalender! Heel tof gemaakt

Adriana de Ruiter says:

Hallo! Bedankt voor de download! Die ga ik zéker gebruiken deze zomer! We gaan voor het eerst kamperen in Frankrijk! Onze pleegzoon zit er nu al helemaal vol van! Ik doe dan ook graag mee voor de aftelkalender! Denk dat hij daar wel wat rust van terugkrijgt…

Fijne dag!!

Je staat erbij op de lijst!

Oeh die is leuk! Zou de verjaardagskalender zo zelf gebruiken 🙂

Ah, dank je wel voor het compliment.

Dit zou gaaf zijn zodat onze tweeling Lucas & Eva, maar ook hun nichtje Tess af kunnen tellen naar de vakantie 😀 Super leuk! Groetjes Linda Raaijmakers

Leuk Linda, je dingt mee!

Super tof gemaakt! Je ziet je grafisch talent!

Veel succes met de hop vandaag!

Dat is lief Ilse, dank je

Wat een leukerds! Dus ja, ik doe graag mee met je winactie en heb je pagina een like gegeven en op je post ook even gereageerd. Tevens tof dat ik je blog zo ontdekt heb via de crea hop. Ik ga je volgen via IG want dat is meer mijn ‘ding’. Groetjes Ceciel

Super! En dank voor je compliment. Je staat op de lijst.

Tamara v Bodegom says:

Voor m’n kinderen die echt altijd vragen om een aftelkalender…. tot hun verjaardag, tot kerst, tot de zomervakantie… soms zelfs tot hun rapport! Ik maak altijd heel snel een paar rondjes of 4kantjes op een papiertje.. het is werkelijk geen gezicht… en dan slingert hier dan weken door de kamer. Deze vind ik echt ZO gaaf! Hoe doe je het?! Ik zou hier heel erg blij van worden… en ik weet zeker dat m’n kinderen dat ook gaan zijn!

Nou dan zet ik je er zeker bij haha! Dank je voor het meedoen.

Oeeh! Wat heb je weer iets moois gemaakt! De verjaardagskalender zou ik zo zelf gebruiken, het is natuurlijk de leukste dag van het jaar 😀

Kristel Gubbels-Daemen says:

Super fijn en handig voor onze dochter Noor die hier veel houvast aan kan hebben en hier al vaker maar vraagt

Je staat erbij op de lijst.

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in DIY
Mama dagboek #95: Spiderman thema kinderfeestje voor een kleuter

Het is alweer bijna een maand geleden. Dat onderstreept nog eens extra hoe snel die verrekte tijd ook alweer gaat. Een maand alweer is onze...

Sluiten