Dit wil je niet missen...

Crea-hop: WIN een vakantie-aftelkalender tijdens de leukste hop uit blogland (gesloten)

De leukste hop noem ik het maar even. Al moet ik bekennen er zijn er meerdere hoor, want wil er geen teniet doen. Maar omdat ik nou eenmaal graag creatief bezig ben, gaat mijn hartje altijd nét wat sneller kloppen van de crea-hop. Ik doe dus weer mee met de crea-hop, die dit keer in het steken staat van vakantie. Wie heeft er geen zin in. Samen met nog 18 andere bloggers is er tijdens deze hop weer veel leuks te zien, te maken én te winnen. Ik maakte speciaal voor deze crea-hop een vakantie-aftelkalender op een klembord. Afgelopen week liep deze leuke crea-hop alweer ten einde. De hop die ons allen in de vakantiestemming bracht, mij althans wel. Vandaag trok ik de winnaar. Benieuwd? Lees gauw verder…

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen weer bedanken voor de deelname en de enthousiaste reacties. Uit alle deelnemers trok ik Danielle Rooijakkers-Akkermans als gelukkige winnaars. Danielle heeft inmiddels per mail een berichtje ontvangen. Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Lees ook: WIN! Een ABC Sinterklaas raamtekening + raamstiften, crea-hop je weer mee? 

Welkom op Roelove’s mamablog

Zoals het hoort tijdens een hop, stel ik mij weer even netjes aan je voor, mocht je hier voor het eerst zijn. Je bent dus op Roelove’s; een mamablog voor en door moeders met power. Op mijn blog schrijf ik over mijn leven als werkende moeder. Je leest hier over de opvoedperikelen waar ik tegen aanloop in de opvoeding van mijn twee oogappels, over to-do’s met kids, over mijn grote passie; kindermode, maar ook over creativiteit. Want als grafisch ontwerper ben ik nou eenmaal graag creatief bezig.

Anne bedankt!

De credits voor deze Vakantie crea-hop zijn weer voor Anne van Simple Thoughts. Anne organiseerde deze creatieve bloghop nu alweer voor de derde keer. Wat een feest!

Als het goed is ben je bij mij terecht gekomen via Dorien van antonetta.be. Dorien neemt je op haar blog mee op haar persoonlijke reis door de wolken, zoals zij zelf zegt. Op haar blog vind je van alles, van recepten tot aan persoonlijke en alledaagse verhalen. Speciaal voor deze Vakantie crea-hop maakte Dorien een plantenhanger. Kom je niet eerst vanaf haar? Hop dan zeker even rond om ‘m te ontdekken.

Lees ook: DIY babyshower voorspellingskaarten: crea-cross 2018

Vakantie aftelkalender

Ik maakte speciaal voor de creatieve hop een vakantie aftelkalender. Want wie heeft er niet zin in die vakantie, wij kunnen hier althans niet wachten. En waarvan wordt wachten een stuk dragelijker? Juist, wanneer je ziet hoe lang je nog moet wachten… Op een leuke aftelkalender natuurlijk. In 10 dagen tel je af naar die lang verwachte, oh zo broodnodige en welverdiende vakantie.

Nog meer aftelkalenders

Naast de vakantie aftelkalender, maakte ik nog twee soorten aftelkalenders. Er zijn immers nog tal van andere fijne of spannende gebeurtenissen waar je maar wat graag voor wilt aftellen. Jarig zijn bijvoorbeeld. Hoe fijn is het dat je kan zien hoeveel dagen het nog duurt voordat je die berg cadeautjes mag uitpakken? Ik maakte dus naast de vakantie aftelkalender ook nog een verjaardag aftelkalender. En voor al die andere leuke gebeurtenissen, maakte ik een blanco aftelkalender.

WIN! 3x een aftelkalender op een klembord

Die aftelkalenders, zoals je ziet, staan hartstikke leuk op zo’n kek klembord. Nou super, want dat setje samen kun je hier, op mijn blog en tijdens deze crea-hop, winnen. Je wint dus drie keer een aftelkalander in veelvoud afgedrukt, ingeklemd op een klembord. Is dat leuk of is dat leuk?!

Wat moet je doen?

Meedoen is weer super simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij dit klembord en de drie aftelkalenders moet winnen. Fijn is het als je ook even mijn pagina op facebook liked, want dan maak je ietsie pietsie meer kans om te winnen. En je weet het hè, delen is lief! De winactie loopt tot en met 28 juni aanstaande. In de week erop maak ik de winnaars bekend bovenaan in dit artikel en op facebook. Succes en op naar die vakantie!

Pin ter (p)inspiratie

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan gauw door naar de volgende creatieveling in deze Vakantie crea-hop. Bij Ilse van blad steen en schaar kun je namelijk een kampeer foto speurtocht downloaden. Die vakantie kan, met al die creatieve uitspattingen, wat mij betreft niet meer stuk!

Doe en crea-hop je weer gezellig mee?

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel een vakantie (of andere) aftelkalender willen? Neem dan even contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog