Dit wil je niet missen...

Crea-hop: Halloween lampjes beschilderen + WIN! (gesloten)

Met het korter worden van de dagen, is het weer tijd om binnenshuis aan de slag te gaan. En wat leent zich nou beter om te knutselen, dan Halloween? Tijd voor een nieuwe crea-hop dus. Samen met 8 andere bloggers hebben we weer allerlei creatiefs voor je in petto, allemaal in het teken van Halloween dus. Ik maakte samen met onze jongens Halloween lampjes. Tijdens deze bloghop vertel ik je hoe ik dat deed. Het pakket om zelf lampjes te maken, kun je hier winnen! Benieuwd? Lees gauw verder…

Winnaar

Uit alle deelnemers is Laura K. als winnaar getrokken, zij heeft inmiddels per e-mail een bericht ontvangen. Laura; via deze weg van harte gefeliciteerd! Aan alle andere deelnemers, uiteraard weer bedankt voor deelname en de enthousiaste reacties.

Crea-hop

Het is al een tijdje rustiger hier op mijn blog, misschien heb je het gemerkt en misschien ook wel niet. Mijn werk als grafisch vormgeefster neemt steeds grotere vormen aan, dus de tijd om te bloggen wordt minder. Maar meedoen aan deze leuke crea-hop? Dat kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Want creatief zijn, daarvan word ik nou eenmaal erg blij. En je moet immers doen waarvan je blij wordt, niet? Afijn.

Lees ook: Crea-hop: WIN een vakantie-aftelkalender tijdens de leukste hop uit blogland

Welkom op Roelove’s mamablog

Als een echte hopper het betaamt, stel ik mij eerst weer even netjes aan je voor. Ik ben dus Roelina en dit is Roelove’s, mijn mamablog voor moeders met power. Op mijn blog schrijf ik over mijn leven als werkende moeder, de opvoedperikelen waar ik tegen aanloop in de opvoeding van mijn kroost, over to-do’s met kids, over mijn grote passie; kindermode, maar ook over creativiteit. Want als grafisch ontwerper ben ik, zoals al gezegd, graag creatief bezig.

Bedankt!

De credits voor deze Halloween crea-hop gaan dit keer naar Natascha Santes van Mijn mama momenten. Als het goed is ben je bij mij terecht gekomen via Danielle Rooijakkers. Danielle’s blog is een creatieve mix van DIYs, leuke verhalen over haar gezin en hoe zij tegen opvoedzaken aankijkt en recensies van spelletjes, boeken en meer. Voor deze Halloween crea-hop maakte Danielle een Halloween tasje voor trick or treat. Ze geeft je een turorial om het zelf te maken, maar je kunt er ook eentje winnen. Super leuk dus. Kom je niet via haar? Hop dan zeker even door om het te ontdekken.

Lees ook: WIN! Een ABC Sinterklaas raamtekening + raamstiften, crea-hop je weer mee?

Halloween lampjes

Ik maakte speciaal voor de creatieve hop Halloween lampjes. Samen met onze jongens beschilderden we potjes en plastic bekertjes als pompoenen, spookjes en andere ‘engerds’. Leuk om te doen en ze staan nog geinig in je kamer ook. We gebruikten met name oranje en witte plakkaatverf, waarmee we glazen potjes en plastic bekertjes beschilderden. Uiteraard kun je ook glasverf gebruiken, waardoor de potjes duurzamer worden, maar omdat met kinderen schilderen nou eenmaal vaak niet zonder slag, stoot of spetters gaat, koos ik voor een wat meer uitwasbare verfvariant; acrylaatverf.

Ik liet onze jongens losgaan op de potjes en bekertjes. De nabewerking deed ik zelf door er pompoen- en spookgezichtjes op te maken met een watervaste stift. Toen de Halloween lampjes droog waren, deden we er led theelichtjes in. Het zag er griezelig gezellig uit.

WIN! DIY Halloween lampjes pakket

En jij kunt, als je meedoet althans, straks ook die lampjes gaan maken. Alles wat je nodig hebt, kun je namelijk hier winnen. Tubes plakkaatverf in verschillende kleuren, kinderkwasten, een aantal led theelichtjes en zelfs de sjabloontjes waarmee je de spook- en pompoengezichtjes op de potjes maakt. Daarmee maak je in een handomdraai net zulke gezellige Halloween lampjes met jouw kids, als dat wij deden.

Wat moet je doen?

Meedoen is easy peasy. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij dit DIY Halloween lampjes pakket wilt winnen. Like ook even mijn pagina op facebook, als je dat nog niet deed. Delen is natuurlijk mega lief maar niet verplicht! De winactie loopt tot en met 17 oktober aanstaande. In de week erop maak ik de winnaar bekend bovenaan in dit artikel en op facebook!

Pin ter (p)inspiratie

Tijd om door te gaan naar de volgende creatieveling in deze Halloween crea-hop. Ceciel van Cecielmaakt maakte een raamtekening voor Halloween. Ook die wil je natuurlijk niet missen! Benieuwd naar wat je kunt winnen, you know the drill!

Doe en crea-hop je gezellig mee?

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel de sjabloontjes voor de DIY Haloween lampjes willen? Neem dan even contact met mij op.

22 reacties op dit bericht

Ziet er leuk uit! Ik doe mee!

leuke lampjes, die wil ik ook wel maken met de kleinkinderen

Leuk dat je meedoet, je staat errbij hoor. Volgende week maak ik de winnaar bekend.

Gezellig, leuk gemaakt. Onze jongens willen ze ook graag maken, dus ik doe graag mee 🙂

Tof dat je meedoet, dank. Ik zet je op de lijst.

Wat een leuke lampjes. Kate zou dit ook heel leuk vinden om te knutselen, dus ik doe graag mee. Succes met de hop nog!

Leuk, dank voor je deelname; zet je erbij!

Wat een leukerds zijn het geworden! Knap werkje van de kids!

Onze tweeling is dol op knutselen, Halloween en lichtjes dus dit pakket zou perfect voor ze zijn. Daarnaast ben ik op 19 oktober dus ik wil best een cadeau winnen wat ik met de kinderen kan delen. Zij blij = ik blij 😉 groetjes Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

Leuk dat je dan ook jarig bent. Ik zet je erbij.

Ziet er leuk uit! Dit zou ik wel met mijn kids willen proberen, dus loot graag mee.

Leuk, zet je op de lijst.

Leuke winactie weer 🙂 mijn liefzoon wil graag dingen samen doen, maar knutselen vind hij niet leuk. Voetballen is meer zijn ding, maarja daar is papa voor.
Verven vind hij dan wel weer leuk. Ik vind het leuk om in huis iets met thema’s te doen, dus ik doe graag mee

Leuk, je staat erbij. Het is dan wel knutselen maar echt super simpel en als savonds de lampjes branden die zij zelf hebben gemaakt, is dat gewoon super tof!

Deze zijn er leuk op met het hele gezin te knutselen. Ik ben geïnspireerd.

Je kleine mannen hebben hun best gedaan. Ziet er leuk uit. Succes met de hop

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in DIY
Zomerse Two-ti fruity uitnodiging kinderfeestje

Afgelopen weekend werd ons lieve nichtje alweer twee jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Gelukkig werd er weer een beroep op mij gedaan om...

Sluiten