Dit wil je niet missen...

COOL-FISH, budget shopping vs. merk

Budget shoppen, ik hou er van! Dit grappige shirtje ‘ COOL-FISH’ scoorde ik voor slechts twee hele euro’s bij de Wibra. Hoewel ik mijzelf echt voorgenomen had voorlopig niets meer te kopen voor zoonlief, kon ik dit toch echt niet laten liggen. Gecombineerd met een leuke zwart, wit gestreepte pants van de Limited Edition van Z8 maken samen een hartstikke stoere outfit. Bewijst maar weer eens te meer, een leuke garderobe hoeft echt niet duur te zijn!

cool-fish

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

More in Inspiratie
Verandering van spijs doet wonen… welkom oranje!

Al enige tijd ben ik lichtelijk uitgekeken op ons interieur. Ik kan er niet goed de vinger op leggen maar er ontbreekt iets... Wij wonen...

Close