Dit wil je niet missen...

Cool cap for a cool dude

Ik ben er weer blij mee. Hoewel we eigenlijk op zoek zijn naar een echte truckers cap voor zoonlief, kwam ik deze per toeval tegen terwijl ik zoekende was naar een cadeautje voor iemand. Eigenlijk best wel cute, zo’n cap, en helemaal niet duur. Dus waarom laten liggen dan toch? Leuke aan deze cap, vind ik, is de bloemige Hawaïprint op de klep. Kan ik hem mooi combineren met verschillende soorten outfits. Capje scoorde ik bij H&M. Op de foto gecombineerd met een velourse babypants van Maxomorra, o.a. te koop bij Jippiejajee, en een geel shirtje dat papa opgepikt heeft bij de Zeeman. Helemaal cool dus en lekker betaalbaar, vind ik ook niet onbelangrijk.

cool-cap

 

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Fris en Fresk, lief!!!!

Oh, oh.... ik ben er weer eentje tegen het lijf gelopen. Zo'n onwijs leuk, lief, printig babymerkje. Fresk! Broer en zus Mark en Katja, wonend...

Sluiten