Dit wil je niet missen...

Comfy Like Flo printige zomercollectie voor boys & girls

Like Flo, ik kon het merk voor afgelopen jaar helemaal nog niet. Ach, zo zie je maar, je leert steeds weer bij. Ik ontdekte dit merk bij toeval doordat ik in de sale op de valreep voor onze vakantie nog zocht naar een leuke korte broek voor mijn kleine koekepeer. Ik stuitte toen op een wel heel leuk broekje uit de SS16 collectie. Sindsdien is Like Flo niet meer uit mijn gedachten geweest. Reden genoeg dus om de collectie van dit jaar met je te delen, Kijk je mee?

Like Flo, you like it or not

Like Flo leverde in mei alweer haar 2e deel van haar SS17 collectie. Een collectie waarbij grafische zwart/wit prints de boventoon voeren. Super gaaf, want ik ben enorm fan van grafische prints. En ook houd ik op zijn tijd best van de monochrome modegrillen. Maar niet alleen monochroom is wat in deze collectie de klok slaat. Gelukkig staat deze collectie ook bol van kleur. Laat ik nou gék zijn op kleur. Houd je van kleur én prints? Dan zit je bij Like Flo goed, either you like it or not.

Mijn favorieten voor boys uit de Like Flo SS17 collectie

Ik zou ik niet zijn als ik meteen maar even wat favorieten met je deelde. Dus bij deze mijn favorieten uit de SS17 collectie van Like Flo. Kijk je mee?

#1 Short met Marble print


#2 T-shirt Pool met cactusprint


#3 T-shirt Indigo ‘oh boy’

Mijn Like Flo favorieten voor girls

#4 Sweatdress Oyster met panterprint


#5 Zigzag legging


#6 Sweatdress met all over Doodle print

Like Flo, enorm comfy

Wat leuk is om te vertellen is hoe Like Flo eigenlijk is ontstaan. Like Flo is namelijk niet ontwikkeld of bedacht maar per toeval ontstaan op de winkelvloer van Ko&Flo in Oosterhout. Simpelweg gebaseerd op dat wat de kleine klantjes en diens moeders leuk vinden. Waar je Like Flo voornamelijk aan kunt herkennen zijn de zachte jersey’s en sweatstoffen. Het broekje uit de SS16 collectie dat ik vorig jaar scoorde, was ook zo’n heerlijk sweatmodelletje. Dat zit gewoon enorm comfy om die druk bewegende kinderbeentjes.

Like Flo is verkrijgbaar in de maten 68 – 164. Er is een speciale baby jongens- en meisjescollectie die loopt van 68 – 92. Voor de grotere jongens en meisjes lopen de collecties van maat 98 – 164.

Kennen jullie de collectie(s) van Like Flo al? Wat vinden jullie ervan?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog