Dit wil je niet missen...

Capsule collection Zara

Dat ik fan ben van Zara kindermode, dat mag wel duidelijk zijn. Het is zo heerlijk betaalbaar en het zit ook nog eens fantastisch. Bovendien vind ik de stijl van Zara kinderkleding gewoon super leuk. Erg gevarieerd en altijd nét even anders, hou ik van… maar dat wist je dus al. Vooral de Capsule Collection is om te smullen. En ik bof, want er is weer een nieuwe Capsule Collection uit, yeah! Mijn winkelwagentje staat weer bol, en wacht smadend af tot ik het verlossende woord geef en klik: ‘bestel’.

capsule8

foto: Zara

You & Me

Voor de boys is de Zara erin geslaag weer een aantal enorm unieke items te ontwikkelen. Stoer, nonchalant en een tikkie alternatief. Vind ik super leuk! Vooral dit zwarte tuinbroekje met de nonchalant vallende sweater loop ik aardig voor warm. De leuke twist van deze outfit zit ‘m natuurlijk in de tekst ‘You & Me’ op het shirt. Met op de voorkant de tekst ‘You’ op de mouw het &-teken en op de achterkant ‘Me’, geinig toch?

capsule6

foto: Zara

capsule1

foto: Zara

Awesome

Een andere gave set voor boys vind ik deze combi. De rode baggy broek met stoere zakken en het grijs, vale shirt met de tekst ‘awesome’! Ik weet zeker dat deze outfit fantastisch staat bij het uber blonde koppie van onze koekepeer.

capsule5

foto: Zara

capsule2

foto: Zara

Meisjes

Ook aan de meisjes is dit keer gedacht. Want sinds de komst van mijn nichtje mag ik stiekem (weer) gluren naar leuke meisjeskleding. En laten ze nou té gekke items voor de kleine dametjes hebben in deze collectie… Vooral dit geruite tuniekje vind ik te gek. Stoer maar ook erg schattig.

capsule9

foto: Zara

capsule4

foto: Zara

Pompoms

En hebben we het over stoer dan mag ook dit setje niet overgeslagen worden. De leuke roestbruine keperbroek met de sweater met kleine, zwarte pompoms erop genaaid. Was ik een meisjesmoeder dan wist ik het wel.

 capsule7

foto: Zara

capsule3

foto: Zara

Kortom; een ontzettend leuke collectie weer. De Capsule Collection loopt van maatje 80 t/m 104 voor zowel de boys als de meiden. Nieuwsgierig naar de hele Capsule Collection? Voor de jongens shop je ‘m hier. En voor de kleine dametjes hier.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog