Dit wil je niet missen...

Bumbatastiche uitnodiging voor een grote Bumba fan

2 jaar werd ons mannetje. Onze dreumes veranderde in een peuter. Meneertje koekepeertje die naast een enorme liefde voor brandweerwagens, graafmachines en andere stoere jongensmaterie, ook gewoon nog steeds hartstikke fan is van die grote, gele, Belgische clown. Hoe irritant ik deze soms ook vindt, meneertje is er gek van. Dus zijn 2de verjaardag werd een Bumba feestje. En daar hoort natuurlijk ook een heuse Bumba uitnodigingskaart bij.

De Bumba uitnodiging

Ik heb de kaart gemaakt met behulp van Adobe Photoshop en Indesign. Ik gebruikte een foto van ons peertje, waarop hij met zijn allergrootste gele liefde gefotografeerd staat, die het middelpunt van de uitnodiging werd. Ook koos ik voor een Bumba look-a-like font en maakte daar een Bumba achtig logo van voor onze jarige Bumba job. Al met al een gezellige, vrolijke, kleurrijke uitnodiging geworden, al zeg ik het zelf.

bumba-uitnodiging

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n Bumba uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog