Dit wil je niet missen...

Een Bumba feestje om nooit te vergeten, verjaardag nummer 2

De koekeperen verjaardag komt steeds dichter bij. Oke, het duurt nog wel een paar maandjes voor het echt zover is, maar stiekem ben ik in mijn hoofd allang met de voorbereidingen bezig. Hoewel ik aanvankelijk voornemens was het niet zo groots aan te pakken zoals zijn 1e verjaardag, denk ik toch dat ik ook aan verjaardag nummero 2 wat extra aandacht wil besteden. Ach, waarom ook niet, want het is zo leuk. Dus op de bres om een leuk themaatje te bedenken, uitnodigingen te ontwerpen, mooie taart te bestellen, versieringen  en traktaties te maken, je kent het wel.

Vorig jaar stond de allereerste echte koekeperen verjaardag in het teken van zijn VTech Toet Toet vriendjes, zijn destijds favoriete speelgoedjes. Ook voor dit jaar zijn verschillende bruikbare ideeën de revu gepasseerd, zoals een brandweerthema ala zijn nieuwe grote jongenskamer. Ontzettend leuk en genoeg om voor te bedenken, maar een heus Bumba feestje is denk ik ook wel op zijn plaats. Want uiteindelijk is de grote, gele Belgische Clown nog steeds zijn allergrootste held. Rest mij nu nog te zoeken naar inspiratie en leuke ideeën voor een knalfeest geheel in Bumba stijl.

Taart
Net als vorige jaar zou een leuke thema-taart geheel niet misstaan op een Bumba feestje. Een mooie fototaart of misschien zelfs wel een taart met heuse verdiepingen en marsepeinen details. Onderstaande taarten trokken mijn speciale aandacht.Want zeg nou zelf, zijn ze niet super?

bumba-taart

Traktatie
Voor de traktaties voor het KDV heb ik verschillende leuke ideeën op Pinterest gespot. Bumba maskers met bijvoorbeeld ‘neus’danoontjes erop, Bumba cupcakes, Bumba clowntjes gemaakt van papier en glaasjes met traktaties. Je kunt het zo gek (en zo leuk) niet bedenken. P

bumba-traktatie

Versiering
En dat het huis versierd moet worden, staat eveneens als een Bumba paal boven water. Gelukkig is voor de versiering in huis ook genoeg Bumba inspiratie te vinden. Zelfgemaakte Bumba slingers, met Bumba bedrukte balonnen en vlaggetjes. Zelfs een heuse Bumba gemaakt van balonnen ben ik tegen gekomen, hoe leuk.

buma-versiering

 

Uitnodiging
Maar dat is natuurlijk lang niet alles, want als grafisch ontwerpster ga ik uiteraard ook weer de uitnodigingskaart maken voor het 2e verjaardagsfeestje van de kleine man. Met behulp van Adobe Photoshop, wat Bumba inspiratie en wat creativiteit probeer ik er weer een gezellige, leuke uitnodigingskaart van te maken. Toch wel de Bumba kers op de taart voor deze creamama zullen we maar zeggen.

Kortom; genoeg ideeën voor een geslaagde 2e verjaardag van onze meneer de koekepeer. Al met al hoop ik met dit Bumba feestje echter maar 1 ding. En dat is dat de ogen van onze kleine vriend groot zullen worden van Bumba blijdschap en dat zijn mondje zal openvallen van Bumba verbazing. Een Bumba feestje om nooit te vergeten!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog