Dit wil je niet missen...

Een Bumba feestje om nooit te vergeten #2, onze koekepeer werd 2 jaar

Afgelopen week was het dan eindelijk zover. De tweede verjaardag van mijn kleine, alweer zo grote, koekepeer. Het heuse, langverwachte en voorbereidde Bumbafeestje van ons grootste mannetje. De voorbereidingen voor het Bumbafeestje waren al geruime tijd in volle gang. Speurwerk op internet leverde een aantal leuke ideen op, die ik in de praktijk heb gebracht. En de “oohs” en “aahs” van zoonlief die hij uitstamelde toen hij al het Bumbawaar voorbij zag komen op zijn feestje, maakten alle inspanningen het meer dan waard.

Uitnodiging
Het begon allemaal met de uitnodiging van zijn feestje. Hoewel ik eigenlijk voornemens was er niet al te veel werk in te steken, heb ik toch weer (te veel) uitgepakt. Want als grafisch ontwerpster kon ik het niet laten er toch weer wat leuks van te maken, al zeg ik het zelf. Dus aan de slag met Adobe Photoshop, Bumba en een leuke foto waar ons kleine mannetje met zijn Bumbaheld op de foto stond. Het resultaat mag er best zijn vind ik.

bumbafeest4

Taart
Ook een heuse Bumbataart kon natuurlijk niet ontbreken. en deze werd weer gemaakt, net als de Toet Toet taart van vorig jaar, door Fayestelijke taarten. De taart overtrof weer alle verwachtingen en smaakte ontzettend lekker. De jarige Bumbajob liet zich alle Bumbaversiersels goed smaken.

bumbafeest1

Traktatie
Ook voor de traktaties die zoonlief op het KDV mocht uitdelen ben ik lekker losgegaan. Na flink wat Bumba inspiratie opgedaan te hebben, besloot ik heuse Bumbaatjes te maken. Bumbaatjes die bestonden uit een appel met oogjes en geel Bumbamutsje gemaakt van papier. Geplaatst op plastic bekertje met daarin een Bumbajasje van papier, een mini cadeautje en een kleine versnapering. Zoonlief herkende zijn held er gelukkig meteen in. En ook op het kinderdagverblijf riepen de kindjes “aaah, Bumbaaaah” in koor bij het zien van de met gele mutsjes versierde traktaties.

bumbafeest3

Versiering
Ook in huis was het Bumba wat de klok sloeg. Naast de reguliere slingers had ik namelijk ook gezorgd voor heuse Bumbavlaggetjes en ballonnen. Dit maakte het Bumbafeestje natuurlijk wel compleet.

bumbafeest2

Ons mannetje genoot de hele dag. Niet alleen van al het Bumbamoois, maar ook van alle aandacht, visite, prachtige cadeaus en de aanwezigheid van zijn beste vriendjes. Een lach van oor tot oor was niet van zijn gezichtje te krijgen die dag. Kortom, het was een tweede verjaardag om nooit te vergeten!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog