Dit wil je niet missen...

De brandweerkamer in wording, mede mogelijk gemaakt door IKEA en HM

Een vruchtbare shopdag bij de IKEA en een online bezoek aan de HM Home afdeling hebben weer een aantal leuke items opgeleverd voor de brandweerkamer 2b van zoonlief. De start voor het omturnen van het IKEA Kura bed naar een heuse brandweerwagen is reeds gestart door papalief. Rest mamalief dus om alle decoratiedingetjes bij elkaar te shoppen. Laat ik dat nou helemaal geen straf vinden.

kamer-in-wording

Vorige week vrijdag was het dus IKEA shopdag. De beoogde IKEA PS kast van metaal, uitgevoerd in brandweerwagenrood, stond al een hele poos bovenaan mijn wensenlijstje. Het stoere kastje heeft wat weg van een robuuste locker en past dus ontzettend goed bij het brandweerthema. Bovendien zal de commode die nu nog op zoonlief’s kamer aanwezig is, straks moeten verhuizen naar de nieuwe mini boys room. En dus is dit IKEA PS kastje de perfecte vervanging hiervoor. Ook shopte ik bij IKEA nog een industriële hanglamp, wederom uitgevoerd in metaal. Lekker stoer en robuust.

Bij HM Home shopte ik eveneens enkele metalen items. Twee rood en grijskleurige metalen opbergbakjes, een grijs dekbedovertrek met sterrenprint en twee bijpassende opbergboxen in dezelfde uitvoering als het overtrek. De opbergboxen heb ik gepland voor in de IKEA kallax kast, welke ik onlangs omgetoverd heb tot bankje.

Kortom; vruchtbaar geshopt dus. Nu nog op zoek naar iets leuks voor op de vloer, een stoere poster met brandweerthema aan de muur misschien en wat andere brandweer gerelateerde decoratie. Het wordt wel wat….

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog