Dit wil je niet missen...

Blade & Rose: hilarische baby bums

Blade & Rose, ik ben er al een hele tijd helemaal verliefd op. Het merk tovert met haar unieke, kleurrijke leggings schattige, luierkontjes om in hilarische baby bums.

Wat lees je allemaal in dit artikel?

Trotse eigenaar

Eindelijk mag ik mijzelf de trotse eigenaar noemen van een heuse Blade & Rose outfit. Wat ben ik daar blij mee. Het staat onze kleinste man niet alleen enorm eigenwijs, het gebreide broekje is ook echt van een superfijn kwaliteitje. Kleurrijk, duurzaam en comfortabel, wat wil een baby en diens mama nou nog meer.

Rocket

Ik koos voor de ‘rocket’ legging. Deze kleurrijke legging is gemaakt van een elastisch materiaal waardoor het broekje perfect aansluit om de chubby babybilletjes van de knorrepiet. Maar het gaat ook zeker nog een aantal maandjes mee, no doubt.

Grey star hoodie

De rocket legging besloot ik te combineren met een mooie hoodie van Blade & Rose. Mijn oog viel meteen op dit stoere vestje met de grappige spikes op de capuchon. Ook het vestje doet in kwaliteit niet onder voor de legging, er is duidelijk aandacht besteedt niet alleen aan het ontwerp maar ook aan de productie, afwerking en de keuze van materialen.

One of a kind

Blade & Rose is een uniek Brits kinderkledingmerk en dat zie je meteen. Designer Amanda zette tijdens haar zwangerschapsverlof de kledinglijn op, die ze vernoemde naar haar 2 kinderen. Elk item uit de collectie is een ‘one of a kind’ design. Blade & Rose besteedt veel aandacht aan de keuze van materialen. De kleding wordt uitsluitend gemaakt van duurzame, functionele stoffen, die comfortabel zijn voor kleine kruipertjes. Baby’s moeten zich in de kleding goed kunnen bewegen en het moet zacht aanvoelen op de huid. Daar zijn ze wat mij betreft prima in geslaagd.

Wij zijn fan, mocht je dat ontgaan zijn. En ik kan meteen een geheimpje verklappen: bij 1 outfit gaat het niet blijven.

Blade & Rose is onder andere te verkrijgen bij Apenkopje.nl.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog