Dit wil je niet missen...

Bijzondere schilderijen over ‘de jonge moeder’; Idhuna Kunststyling

Misschien ben ik wel een beetje bevooroordeeld, ik weet het niet. Maar fan ben ik zeker van Idhuna Kunststyling. En dan helemaal van haar speciale schilderijen waarin zij  ‘de vrouw’  in al haar glorie zo prachtig op papier weet te zetten. Ik mag mijzelf al de trotse eigenaar noemen van een heuse ‘Idhuna‘. Maar vooral haar werken rondom het moederschap, uit diezelfde serie, verdienen wat extra aandacht vind ik. Want het zijn stuk voor stuk schilderijen die je adem even doen stokken, zeker als (jonge) moeder. Kijk je mee?

mere_l_amour

‘Mère L’amour’: schildering van een jonge moeder met een baby aan de borst. 90 x 70 cm, acryl op doek (katoen) met bladzilver, zijkanten meegeschildert.

mere_l_amour_2

‘Mère L’amour 2’: schildering van een jonge moeder met een baby aan de borst. 90 x 70 cm, acryl op doek (katoen) met bladzilver, zijkanten meegeschildert.

Maar waarom nou die speciale aandacht? Omdat Idhuna deze hele maand december een leuke (feestdagen)actie heeft, voor jou. Al haar ‘mama’ schilderijen zijn nu namelijk te koop voor de speciale prijs van € 150,-. Dus ben je net zo geraakt door haar schilderijen over het (jonge) moederschap als ik?  Of ben je op zoek naar een speciaal kerstcadeau voor een jonge of aanstaande moeder? Neem dan snel contact met Idhuna op. Maar ook als je zelf een wens of een idee hebt voor een schilderij, bijvoorbeeld van jou als mooie zwangere vrouw of een portret van jou (pasgeboren) wolk van een kindje? Ook dan kan zij wat voor jou betekenen.

nourir

‘Nourir’: schildering van een aanstaande moeder. 90 x 70 cm, acryl op doek (katoen), zijkanten meegeschildert

miracle_bebe

‘Miracle bebe’: portret van een pasgeboren baby, met bladzilver. 100 x 70 cm, acryl en bladzilver op doek (katoen), zijkanten meegeschildert.

nouveau

‘Nouveau-né’: portret van een jonge baby. 90 x 70 cm, acryl op doek (katoen), zijkanten meegeschildert.

Maar wie is Idhuna nou eigenlijk? Idhuna is een talentvolle kunstenares die wel raad weet met een beetje verf en een stukje doek zullen we maar zeggen. Ik heb haar lang, lang geleden leren kennen toen wij samen op school zaten en er was meteen een klik tussen ons die nooit meer is weggegaan. Voor mij was het al vrij snel duidelijk, deze dame kan wat! En dat blijkt wel. Want al jarenlang schildert zij vrij werk, in allerlei stijlen en met behulp van verschillende technieken, of werkt zij in opdracht voor anderen. Nieuwsgierig naar haar? Of naar haar andere werken? Neem vooral eens een kijkje op haar website.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog