Dit wil je niet missen...

Bijna 10 maand, tijd voor een nieuw Opperdepop kookhoofdstuk

Jippie, onze kleine man heeft de mijlpaal van 10 maand op een haar na behaald. Nog een weekje om precies te zijn. Maar al wel tijd voor een nieuw hoofdstuk uit het babykookboek Opperdepop, leuk! Porties Kip-kerrie met appel met een eigen twist, daarvoor stond ik dit weekend in de keuken. De eigen twist zit ‘m dan in het feit dat ik de kokos heb vervangen voor wat stukjes banaan. Evengoed lekker. En soms mag je best een beetje creatief omgaan met receptjes. Ik had zo even geen kokos in huis en banaan is ook heerlijk in combinatie met kerrie. Wat mij betreft dus een prima en ook nog eens gezond alternatief.

opperdepop_brocoli

Na even voorproeven heeft het mijn goedkeur in elk geval gekregen. Nu dus die van zoonlief nog want vanavond staat voor het eerst dit nieuwe babyhapje op het menu. De volgende nieuwe samenstelling wordt de spruitjesschotel uit het Opperdepop toverboek, jammie. Zelf ben ik gek op spruitjes maar we eten het eigenlijk nooit. Een goede reden dus om deze Hollandse lekkernij eens te gaan maken. Hopen dat onze kleine telg er net zo gek op is als ik.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog