Dit wil je niet missen...

Het beste excuus voor een pyjamadag

De winter is natuurlijk dé uitgelezen kans om ongegeneerd in je pyjama ellenlange bankhangsessies te houden en inhoudsloos te Netflixen. Al dan niet mét kind. Daar kan ik echt van genieten! Het verbaast je dan ook vast niet dat we hier geregeld een pyjamadag hebben.

Pyjamadag; even niks, noppes, nada

Pyjamadag, wij hebben ze dus geregeld. En hoewel ik echt twee buitenkinderen heb en ikzelf ook graag een straaltje zon en snufje buitenlucht meepak, is een dag lekker niksen in pyjama, onesie of huispak ook best fijn! Zeker na een drukke week van werken, familiebezoeken en g#d mag weten wat nog meer. Even helemaal niks, noppes, nada doen!

Afgelopen weekend hadden we weer zo’n pyjamadag. Het hele gezin, ja echt waar iedereen in het gezin dus ook de allerkleinsten, sliepen uit. Oke, uitslapen is niet meer tot ver in de middag zoals we dat deden pre-ouderschap. Maar, voor negenen was hier nog geen leven in de brouwerij. En dat is best een unicum, kan ik je vertellen.

Zo’n lazy zondagmorgen kenmerkt zich bij ons thuis meestal door langzaam aan wakker te worden, rustig aan naar beneden te gaan, beetje te rommelen en heerlijk lang en vooral uitgebreid te ontbijten. Allemaal in een lekkere warme pyjama, onesie of huispak wel te verstaan. Je begrijpt, aan cozy zondagmorgentenues geen gebrek hier in huize Roelina’s.

Onesies voor kinderen én volwassenen, twinning is winning!

Maar, je kunt wat mij betreft nooit genoeg coziness in huis hebben. Ik werd dan ook blij verrast door de nieuwe Mini me kinder- en tieneronesie collectie die Hunkemöller 12 november lanceerde. En weet je wat deze collectie onesies nou zo leuk maakt? Ze zijn er ook voor volwassenen… Twinning is winning!

De zachte fluffy onesies uit de Mini me collectie zijn gemaakt van super warme materialen zoals bijvoorbeeld fleece. Ze zijn prima geschikt om in te slapen, maar er ongegeneerd in bankhangen op een lazy, winterse pyjamazondag kan er misschien nog wel beter in.

Mini me kinder- en tieneronesies van Hunkemoller

De onesies van Hunkemöller zijn er in vier varianten. Een effen roze, een roze met een winterse eekhoorn- en rendierprint, een bruine rendier (pas op: té cute) en een grijze konijnen variant mét oortjes. Bij alle onesies zijn ook bijpassende pantoffels te krijgen (ai! Nog cuter). Hoewel de onesies grotendeels gericht zijn op meisjes, vind ik stiekem de konijnenonesie best kunnen voor een jongetje. Zo kan ík zelfs, als jongensmoeder, twinnen tijdens de komende winterse zondagmorgens.

kinder- en tieneronesies, goed excuus voor een pyjamadag

Zoek je dus naar een goed excuus om (de hele dag schaamteloos) in pyjama rond te hangen? Om een heerlijke pyjamadag in te plannen tijdens de komende feestdagen of in de kerstvakantie? Bekijk dan eens de leuke onesies uit de Mini me collectie van Hunkemoller voor jou en je dochter (of zoon).

De kinder- en tieneronesies uit de Mini me collectie zijn vanaf heden verkrijgbaar in alle winkels en de webshop van Hunkemöller. De kinderonesies zijn leverbaar in de maten 104-110 tot en met 152-158. De bijpassende kindersloffen zijn verkrijgbaar in maten 24/25 tot en met 34/35.

Heb jij ook wel eens een (schaamteloze) pyjamadag? En zou je dan ook zo’n heerlijke onesie dragen?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog