Dit wil je niet missen...

BANGBANGCopenhagen AW18 – With love for the prints #1

Het wordt een beetje traditie zo langzamerhand. De nieuwe collecties druppelen langzaamaan de (web)shops binnen en daarmee lijkt tegelijkertijd ook de zin in het najaar weer te komen. Althans, voor zover dat mogelijk is dan. Toch kijk ik met het korter worden van de dagen wel weer stiekem uit naar lange-broeken-weer en de vele laagjes kleding die je dan weer aan kunt doen. Het seizoen van mix & matchen is weer begonnen. Tijd dus om een rondje langs mijn meest favoriete Scandinavische (en Nederlandse en Poolse en… en…) kindermode merken te maken en je weer wat mooie nieuwe collecties voor te stellen. Met vandaag in de hoofdrol: BANGBANGCopenhagen AW18.

Let’s go Bananas!

“We are going all Bananas”, aldus de designers van het Scandinavische kindemode merk BANGBANGCopenhagen. En mag het? Het Deense merk viert met deze nieuwe collectie haar 10-jarig bestaan. Wat een feest en dat ze je terug in natuurlijk de te gekke kleuren én prints waar dit merk zo om geliefd is. Kijk je mee naar de nieuwste herfst- / wintercollectie van BANGBANGCopenhagen?

‘Monkey Business’ collectie van BANGBANGCopenhagen

(foto’s: BANGBANGCopenhagen)

Lees ook: With love for the prints SS18; BANGBANGCopenhagen

Wat is jouw favoriet van dit Deense merk BANGBANGCopenhagen?

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Back to school: de 6 leukste schooltassen voor de basisschool

Het is weer om.. de vakantie is nu langzaamaan écht tot een eind aan het komen. En dat betekent, bij ons althans, dat volgende week...

Sluiten