Dit wil je niet missen...

Babyportretjes van zoonlief

Oke, de babyportretjes van onze dochter zijn goed gelukt, al zeg ik het zelf. Onderwerp nummer twee is dus onze zoon. Wederom met grijs HB potlood en tekenblok in de aanslag ben ik aan de gang gegaan. Aan de hand van verschillende foto’s heb ik zoonlief nagetekend. Eerst de foto’s waarop hij als pasgeboren baby staat afgebeeld. En even later een babyportretje van een foto welke door de babyschoolfotograaf is gemaakt. Een foto waarop onze kleine man al een stukje groter gegroeid is. Met dat ik deze laatste foto van onze jongste telg teken, besef ik mij dat ik dit soort foto’s nooit zal natekenen van onze dochter. Maar tegelijkertijd bedenk ik me ook dat het een geschenk is om dat nu wel van onze zoon te mogen doen.

finn-tek

finn-tek3

finn-tek2

 

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog