Dit wil je niet missen...

Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Nog een paar nachtjes slapen en dan wordt ons kleinste mannetje alweer 1 jaar oud. Ik heb het al meerdere malen genoemd hier, het gaat allemaal veel te snel… boehoe.

Baby verandert in dreumes

Het wordt een grote vent, helemaal nu zijn eerste verjaardag steeds meer nadert. Want meneertje loopt op een haar na, is zo ondernemend als een klein baasje en eet volledig én zelf met de pot mee (laat het maar uit je hoofd om ook maar een poging te doen meneer te voeren). Onze baby veranderd in een dreumes, zucht.

Muzikaal feestje

Goed, die verjaardag dus. Gaan we natuurlijk weer ‘groots’ aanpakken. Thema van dit keer is muziek. Onze kleinste man is namelijk behoorlijk muzikaal te noemen voor iemand met een motoriek van niks. Trommelt, toetert en maakt kabaal alsof zijn leven ervan afhangt. De kleine knorrepiet krijgt dus een verjaardag in het thema muziek. Muzikale uitnodiging, taartje en bijbehorende KDV traktatie.

De uitnodiging

Maar die uitnodiging, daar begin ik dan maar mee. Altijd weer een fijn excuus om creatief achter de PC te kunnen duiken.

Vintage, carnival

Ik maakte de kaart met behulp van zo’n beetje alle gangbare Adobe programma’s die er onder de zon te verkrijgen zijn. Illustrator, Photoshop en Indesign. Ik koos voor het thema vintage, carnival. En ik hoef er denk ik verder weinig woorden aan vuil te maken. Ik ben in elk geval weer blij met het resultaat.

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n vintage verjaardagsuitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog