Dit wil je niet missen...

Apepakkies van Vegaoo

Met het oog op Halloween en straks carnaval, is het weer tijd om te verkleden. Hoewel ikzelf niet zo van het verkleden ben, is het voor de boys natuurlijk wél enorm leuk!

1

Apepakkie

Toen ik benaderd werd om een review te schrijven over de kostuums van Vegaoo, was ik meteen enthousiast. Ik koos voor het dierenthema. Zoonlief is namelijk helemaal wild van leeuwen (en dinosaurussen en koeien en brandweerwagens en graafmachines…) en ik koos daarom voor hem voor een leeuwenpak. Voor onze knorrepiet koos ik een echt ‘apepakkie’.

Schot in de roos

Toen het pakketje op de mat viel, sprongen we er meteen dolblij bovenop. Gretig werd de verpakking ontdaan van het waar binnenin, waarop 4 grote ogen vol verwachting keken naar wat zich uit dat stapeltje stof zou vouwen. ” Een leeuw, wroaah”, brulde meneer het meteen uit. De leeuw werd als zodanig herkend, een schot in de roos dus.

2

3

Pluspunten

De pakjes zijn enorm leuk! Ze zijn gemaakt van een synthetische stof, die soepel valt en gemakkelijk is aan te trekken. Ook niet onbelangrijk, de pakjes zijn beiden niet erg dik. Ik vind dat een pluspunt omdat je de kostuums gewoon over de normale kleren aan kunt trekken en je kids met een gerust hart op pad kunt sturen, zonder dat ze het of te koud, of te warm krijgen. Beide pakjes hebben een buikje dat zich in kleur onderscheidt van de rest van het ‘lichaam’. Sokvoetjes met pootafdrukjes en zelfs een bijgeleverd hoofddeksel compleet met oren, snuit en (in het geval van de leeuw) een weelderige manendos, het zit er allemaal bij. Het ‘hoofd’ doe je op als een capuchon waardoor het gezicht vrij blijft. Dat vind ik ook een plus, want dan heeft het pak niet zo’n verstikkend effect. Bovendien wordt eten en drinken ook een stuk aangenamer.

6

Over Vegaoo

Vegaoo is een van origine Franse webshop die begon in 2007. In 2011 werd het productaanbod naast verkleedkostuums uitgebreid met decoratie- en feestartikelen. Zo ontstond een complete webshop vol met verjaardagsversieringen, kleding voor themafeesten of voor feestdagen zoals kert en sinterklaas. Het bedrijf ontwikkelde zich snel buiten de Franse grenzen en opende vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Zuid-Europa, Spanje, Portugal, Italië en ook in Nederland.

5

Verkleedkist

Vegaoo verkoopt zowel kostuums voor volwassenen als voor kinderen. En daar wordt het wat mij betreft interessant. Want welk kind droomt nou niet van zo’n grote verkleedkist vol met leuke verkleedkleren? Onze jongens vast wel. Het staat ze dan ook enorm schattig, die ‘apepakkies’. Ben je voor halloween, carnaval of ander themafeest op zoek naar leuke verkleedkleren? Neem dan eens een kijkje in het ruime aanbod van Vegaoo… “wroaah”

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog