Dit wil je niet missen...

Ammewie? Ammehoela!

Onlangs ontdekte ik er weer één. Zo’n merk waar je me-ga blij van wordt. Stoer, urban, printig, vol kleur én van organisch katoen. Ik stel voor: Ammehoela kids. En beware, dit is echt een gevalletje HEBBE, HEBBE, HEBBE!

Go Your Own Way

Ammehoela is een nieuw Nederlands kinderkledingmerk en staat voor eigenzinnigheid. En hé, dat zijn kinderen natuurlijk ten voeten uit: eigenzinnig én nieuwsgierig. De slogan van het merk: ‘Go Your Own Way’ zegt dan ook eigenlijk alles. Dat is immers wat kinderen doen. Op ontdekkingstocht gaan en hoofdrolspeler zijn van hun eigen avontuur. Dat zie je dus goed terug in de speelse, kleurrijke maar tikkie stoere collecties van Ammehoela kids.

Bomberjacks zijn cool

Mijn oog viel op dit merk toen ik de bomberjackjes ontdekte. En wat zijn die coo-hool! Als 90’s girl en van de trainingspakgeneratie is een bomberjack mij niet vreemd. Ik vind ik het dan ook rete wijs dat mijn kroost nu ook in bomberjacks rondloopt. En de bomberjacks van Ammehoela, met de stoere slogan achterop, zijn toch wel mega-leuk en uniek als je het mij vraagt. Dat gevalletje HEBBE, zette ik na het zien van dit leuks dan ook meteen maar om naar daden.

Ammehoela, en dan nu mijn favorieten

Niet alleen de bomberjackjes zijn onweerstaanbaar. Want als je even verder kijkt dan ontdek je nog veel meer printigs en kleurrijks. Bijvoorbeeld de nieuwste zomercollectie Crazy Banana’s, daarvan krijg je spontaan zin in de zomer. En natuurlijk zijn de andere 2 collecties: Mephis Goes Black en Go Your Own Way, eveneens niet te weerstaan. Kijk je mee naar mijn favorieten?

#1 Tex Cap Black

Ammehoela, het ontstaan

Ammehoela is ontstaan doordat oprichters Anouk Bindels en Sabine Disveld besloten na jarenlang in de mode branche te hebben gewerkt, samen hun droom na te jagen. Ze zeiden hun baan op en doken in het diepe waarna Ammehoela kids ontstond. De inspiratie voor de collecties komt zoals zij zelf zeggen uit hun ‘every day life’. Inspiratie die gevoed wordt door kids in de leeftijd van 0-4 jaar. Bij Ammehoela kids denken ze trouwens niet alleen vanuit het kind, door leuke speelse kleding te ontwikkelen. Ook mams wordt niet vergeten. Zo zijn de kledingstukken uit de Ammehoela collectie erg duurzaam en fijn te mixen en te matchen, niet geheel onbelangrijk. Shirtje vies? Pakken we toch een ander stuk op het té leuke broekje?

Ammehoela, wishlist

Ik zou ik niet zijn als ik er geen wishlist op na hield. Daarom spoken mijn volgende aankopen van dit te leuke merk al weken door mijn hoofd. Als eerste schaf ik zoonlief nummer 2 ook een bomberjack aan. De army groene variant wel te verstaan. Kunnen de beide broertjes mooi twinnen. En dan blijven mijn favorieten natuurlijk favorieten. Dus het laatste item van Ammehoela kids is nog lang niet gekocht.

Wat is jouw favoriet van Ammehoels kids?

(foto’s: Ammehoela kids)

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog