Dit wil je niet missen...

De 5 leukste kinderschoenen van dit moment

Oh, ik kan het wéér eens niet laten. En hoewel zoonlief nog prima en genoeg (vooral dat laatste) schoeisel onder zijn voeten heeft, kijk ik toch alweer stiekem naar nieuw. Ik vond het daarom weer eens hoogtijd worden voor een nieuwe wishlist. Mét de 5 leukste kinderschoenen van dit moment.

Ruim assortiment kinderschoenen

Ik ben absoluut NIET merkvast, alles behalve zelfs. Misschien een ietsiepietsie gevoelig voor trends, maar over het algemeen trek ik toch altijd mijn eigen plan. Wat ik wel ben, is winkelvast. Heb ik een (web)shop ontdekt die mij bevalt? Dan blijf ik daar ook (vaak) bij. Omoda is zo’n winkel. Wat er mij zo in aantrekt? Ze hebben een heel fijn, ruim assortiment kinderschoenen. Trouwens niet zo’n assortiment waar je door de bomen het bos niet meer ziet, want dan haak ik meestal vrij snel af. Nee, gewoon precies goed met die merken kinderschoenen waar ik van hou.

Gratis retourneren van kinderschoenen

Maar Omoda is ook fijn vanwege bijvoorbeeld de gratis verzending vanaf een bepaald besteed bedrag. Of vanwege het ‘vandaag besteld is morgen in huis’-principe. Dat is voor een impulsieve koper als ikzelf een uitkomst (‘ik moet die schoenen NU hebben’). Bovendien kun je bij Omoda ook gratis retourneren en dat is natuurlijk erg handig in het geval van kinderschoenen, die je vaak toch echt even goed moet passen.

Dan nu mijn top 5 kinderschoenen

#1 Red-Rag enkellaarsjes

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze té stoere cognac enkellaarsjes van Red-Rag? Uitgevoerd in echt leer dus flexibel, comfortabel én duurzaam.

#2 Converse sneakers

En wat vind je van deze stoere Converse sneakers? De sneakers hebben een denim look en zijn gemaakt van textiel. Vooral de gele details vind erg leuk. Deze sneakers hebben een rubberen zool en zijn dus goed flexibel voor kleine kindervoetjes.

#3 Shoesme enkellaarsjes

Ik ben ontzettend fan van de Shoesme schoentjes. Bijvoorbeeld vanwege hun goede pasvorm en de kwalitatieve materialen, zoals leer. Deze stoere leren Shoesme laarsjes met print op de zool vind ik dan ook echt helemaal het einde.

#4 Timberland boots

Wie kent ze niet? De klassieke camel boots van Timberland. En ze hebben ze dus ook voor de allerkleinsten, hoe gaaf!

#5 Adidas sneakers

De Adidas Superstar serie is ook zo’n klassieke schoen die nooit uit de mode lijkt te raken. En natuurlijk zijn de zwart/witte varianten geweldig, maar wat dacht je van deze gele?

Interessant kinderschoenen inkopen

Kortom, genoeg leuke kinderschoenen te vinden bij Omoda. En naast alle extra’s zoals gratis verzending en dito retourneren, zijn er ook vaak actiecodes te vinden die je aankoop nog interessanter maken. Interessant inkopen doen dus, wie wil dat nu niet?

Waar wacht ik eigenlijk nog op! En jij?

(foto’s: Omoda)

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog