Dit wil je niet missen...

30 days and counting #6: waar word ik blij van

Die is makkelijk zeg. De vraag uit de #30dayblogchallengeNL van vandaag kan ik beantwoorden in een handomdraai, oogwenk, zonder te blikken noch te blozen… Want waar word ik, als trotse mama van 2 bloedjes van kids, blij van…? Juist ja, een lach van 1 (of 2, dat mag ook) van mijn boys. Mijn kroost, onze jongens, de kleine wezentjes die wij gemaakt hebben…. wauw…. wat een wonder!

smile3

Breeduit

Onze oudste lacht veel, heel veel. Tussen zijn onstuimige ‘ik ben 2 en ik zeg nee’-buien door is het vooral een heel erg vrolijk mannetje. Een kleine peuterman die veel plezier heeft in (bijna) alles wat hij doet. Hij lacht dan ook vaak, veel en breeduit en dat maakt mij week als was…zucht!

smile2

Lieve lachende lust

Ook de jongste van het stel lacht als het een lieve lachende lust is, naar alles en naar iedereen. Wanneer je hem aankijkt betovert hij je met een onschuldige, niet te weerstane babylach van heb ik jouw daar. Kleine pretoogjes die zonder woorden vertellen dat hij blij is jou te zien…. Weer zucht, weer smelt!

smile1

Jup, volmondig… Daar word ik blij van.

Waar wordt jij blij van?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog