Dit wil je niet missen...

30 days and counting #4: TV programma waar ik aan mee zou willen doen

Nou daar kan ik heel kort over zijn. Ook wel eens fijn toch, een kort blogje? Want TV programma’s waar ik aan mee zou willen doen…? Ik denk dat ik ze niet heb. Om de doodeenvoudige reden dat ik nauwelijks TV kijk. Ja, een goede serie of documentaire op Netflix misschien, maar er aan mee doen? Geen interesse. Dus dit wordt een makkelijke uit de #30dayblogchallengeNL.

30days1

In it for the money

Maar als ik dan toch echt MOET kiezen…? Dan kies ik waarschijnlijk voor een of ander win spelletje. Zo’n spelletje waar je een enorme zak met geld kunt winnen. Eén tegen 100 of zo. Ik zou absoluut niet meedoen voor de faam, maar als ik mee zou doen, dan ben ik puur ‘in it for the money’. Want een berg geld kan ik best gebruiken.

En wat ik daar dan allemaal mee zou willen doen (als ik win natuurlijk)? Dat lees je in één van de volgende blogjes uit deze gelijknamige serie blogjes.

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog