Dit wil je niet missen...

10x waar verstopt mijn peuter…

Sinds november vorig jaar mag ik mij tot het blogmeubilair van Moodkids benoemen. Hartstikke leuk, want ik heb het er reuze naar mijn zin. Ik mocht al veel verschillende blogs schrijven over onder andere het leven met een peuter, mijn leven. En laat dat nou precies het onderwerp zijn, waarover ik maar niet uitgepraat raak.

Gegrepen uit het leven mét onstuimige peuter

Mijn eerste artikel dat ik schreef voor Moodkids was er één rechtstreeks gegrepen uit mijn eigen leven mét onstuimige peuter gegrepen. Ik kwam namelijk op het idee voor deze blog toen wij tijdens onze vakantie wéér eens onze autosleutels kwijtraakten. En letterlijk het hele vakantiehuisje op de kop gezet hebben om deze weer terug te vinden. Later bleek, nadat het huisje finaal was uitgekamd, dat onze koekepeer deze had geconfisqueerd en ze op een voor een peuter hoogstwaarschijnlijk volkomen normale plek had neergelegd.

De 10 meest logische verstopplekken van een peuter?

1# In de vuilnisbak

Met stip op 1: de vuilnisbak. De meest favo verstopplek van een peuter! Heel fijn als je er pas achter komt dat je iets mist wanneer je nét de vuilnisbak hebt geleegd. Wel eens met blote handen tussen het huisvuil op zoek gegaan naar sleutels?

Nieuwsgierig naar de andere #9?

Lees mijn hele artikel op Moodkids

(foto: Moodkids)

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog