Dit wil je niet missen...

10x waar verstopt mijn peuter…

Sinds november vorig jaar mag ik mij tot het blogmeubilair van Moodkids benoemen. Hartstikke leuk, want ik heb het er reuze naar mijn zin. Ik mocht al veel verschillende blogs schrijven over onder andere het leven met een peuter, mijn leven. En laat dat nou precies het onderwerp zijn, waarover ik maar niet uitgepraat raak.

Gegrepen uit het leven mét onstuimige peuter

Mijn eerste artikel dat ik schreef voor Moodkids was er één rechtstreeks gegrepen uit mijn eigen leven mét onstuimige peuter gegrepen. Ik kwam namelijk op het idee voor deze blog toen wij tijdens onze vakantie wéér eens onze autosleutels kwijtraakten. En letterlijk het hele vakantiehuisje op de kop gezet hebben om deze weer terug te vinden. Later bleek, nadat het huisje finaal was uitgekamd, dat onze koekepeer deze had geconfisqueerd en ze op een voor een peuter hoogstwaarschijnlijk volkomen normale plek had neergelegd.

De 10 meest logische verstopplekken van een peuter?

1# In de vuilnisbak

Met stip op 1: de vuilnisbak. De meest favo verstopplek van een peuter! Heel fijn als je er pas achter komt dat je iets mist wanneer je nét de vuilnisbak hebt geleegd. Wel eens met blote handen tussen het huisvuil op zoek gegaan naar sleutels?

Nieuwsgierig naar de andere #9?

Lees mijn hele artikel op Moodkids

(foto: Moodkids)

8 reacties op dit bericht

Haha geweldig! Later kan je er om lachen, hoop ik 😉 Hier (nog) niet meegemaakt. Wel mijn vriend die zijn portemonnee kwijtraakt de avond voor we op vakantie gaan. Volwassenen kunnen er ook wat van 😉

Oh hamdig, mannen…

Hahahahaha, in de WC – DAT herken ik dus!
Tof dat je voor Moodkids mag schrijven! Veel succes!

Haha, peuters… zucht

Wat leuk dat je voor hen mag schrijven.. En vuilnisbakken & sleutels. Bah.

Marloes Teunissen-Arends says:

Oh hahaha wat verschrikkelijk he dat dingen in de prullenbak worden verstopt! Gelukkig kondigt mijn dochter het luidkeels aan als ze iets weg gaat gooien:)

Deden die van mij dat maar, lijkt ne reuze handig

Geef een reactie

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mama zin en onzin
Mama dagboek #82: dino verjaardagsfeestje voor een 3-jarige dinofan

Wij vierden onlangs de 3e verjaardag van onze koekepeer. De kleine man is een dinosaurusfan in hart en nieren (en een paw patrol fan, maar daarover zo...

Sluiten