Dit moet je gelezen hebben

Wil je samenwerken?

Heb je interesse in samenwerken met mij? Dat is hartstikke leuk, kan ik je verklappen. Wij kunnen ‘one way or the other’ vast wat voor elkaar betekenen. Hieronder staan diverse mogelijkheden.

(Ontwerp van) kaartjes of andere grafische items

Van beroep ben ik o.a. grafisch ontwerpster. Ben je op zoek naar een uniek ontwerp voor bijvoorbeeld een geboortekaartje, verhuiskaartje of een trouwkaart? Dan maak ik graag een ontwerp voor je. Ook andere grafische ontwerpen kan ik voor je verzorgen. Ben je benieuwd naar mijn portfolio of op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in mijn portfolio wat ik zoal gedaan heb. Mijn werkzaamheden als grafisch ontwerpster doe ik uit naam van:

Gastartikel, review of advertentie

Wil je jouw product of website promoten via mij? Dat kan! Wanneer je een product naar mij opstuurt, kan ik er ook een review over schrijven. In beide gevallen zal ik naar alle eerlijkheid mijn bevindingen in een artikeltje weergeven. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Winactie

Wil je samen met mij een winactie organiseren? Leuk, vinden mijn lezers vast ook. Ik maak voor al mijn posts gebruik van social media dus de winactie (of het gastartikel of de review) zal ook hier via verspreid worden.

Wie gingen je voor?

Ik heb in het verleden al verschillende leuke samenwerkingen mogen doen, zoals:

Roelove

Roelove