Dit wil je niet missen...

Wil je samenwerken?

Leuk dat je hier bent, want dat betekent dat je geïnteresseerd bent in mijn mamablog en ietsjes meer wilt weten in de mogelijkheden om samen te werken met mij. Wij kunnen ‘one way or the other’ vast wat voor elkaar betekenen. Hieronder staan diverse mogelijkheden. Wil je een specifiek voorstel? Neem dan even contact met mij op, om het e.e.a af te stemmen.

Gastartikel, review of advertentie op Roelove’s mamablog

Wil je jouw product of website promoten via mijn mamablog? Dat kan! Wanneer je een product naar mij opstuurt, kan ik er ook een review over schrijven. Ik schrijf een inhoudelijk artikel en zal naar alle eerlijkheid mijn bevindingen over jouw product of webshop weergeven. Daarbij bied ik je enkele uitgaande links naar keuze.

Winactie in samenwerking met Roelove’s mamablog

Wil je samen met mij een winactie organiseren op mijn mamablog? Leuk, vinden mijn lezers vast ook. Ik maak voor al mijn posts gebruik van social media, dus de winactie (of het gastartikel of de review) zal ook hier via verspreid worden. Ik schrijf een inhoudelijk artikel waaraan ik de winactie ophang. Daarbij bied ik je enkele uitgaande links naar keuze.

Wie gingen je voor?

Ik heb in het verleden al verschillende leuke samenwerkingen mogen doen. Onderstaand lijstje met bedrijven gingen je voor:

(Ontwerp van) kaartjes of andere grafische items

Van beroep ben ik o.a. grafisch ontwerper. Ben je op zoek naar een grafisch ontwerp voor bijvoorbeeld een uniek geboortekaartje, verhuiskaartje of een trouwkaart? Dan maak ik graag een ontwerp voor je. Ook andere grafische ontwerpen kan ik voor je verzorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje bij het andere deel van deze website wat ik zoal gedaan heb.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp